Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Znači. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Sam si sebe pobio u jednoj rečenici...Geza napisao:Dele predajnike, kod mene su MTS i Yettel na istom stubu, A1 nije tu.zdushan napisao: 05 Jul 2023, 21:21Otkud ti da dele predajnike operateri u Srbiji?Gaginh0 napisao:Nisam rekao da je nebitan, potrošim ga dosta dole, nego da ga nebi ostavio kao jedini izvor komunikacije.Bogdan napisao: 05 Jul 2023, 15:16 Net jeste sporiji nego u de, daleko sporiji, ali Signal je ok i za ovo sto meni treba, jeste idealno, 50gb i to je to. Imas i za 600din 15gb net neke Minute, neki kredit itd...
Net mi je potrebniji od svega ostalog.
Tebi nije ok, jebes ga meni jeste
Ford S-Max 2,5t
@nidza Nemačka jeste generalno loše pokrivena, to znaju vozači. Čuo sam priču da operateri ne dele svi iste predajnike kao što rade operateri u Srbiji. Ako su mene lagali - lažem i ja vas.
Ne zna Yettel da sam ja u romingu jer koristim njihovu karticu kad sam u Srbiji, jednostavno daju neki spor net u tim paketima.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Predajnik, stub, antena... ima razlike
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Jesam, zato kasnije ide dopuna, koju nisi video.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Slovenci, da tako napišem, čija je najbolja pripejd kartica (internet prvenstveno)? I gde da kupim?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Evo od danas ima ucrtan i novi deo obilaznice oko Beograda.
Sad se rutira preko cele obilaznice i sad i stranci koji nisu upoznati da je ista zavrsena kad budu pravili rutu ici ce preko obilaznice ne kroz BG.
Sad se rutira preko cele obilaznice i sad i stranci koji nisu upoznati da je ista zavrsena kad budu pravili rutu ici ce preko obilaznice ne kroz BG.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Stvarno. Sad rutira obilaznicom, baš kako i treba. Odlično!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Taman će sad kad svi nagrnu da voze okolo biti manje gužve na prilazu gradu i kroz grad, pa će moći lepo da se prodje auto putem preko gazele kao i uvek do sada.... 
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije

Ja bih sve vas koji samo prolazite kroz BG kažnjavao ako ne budete hteli ići obilaznicom nego opet preko Gazele. Samo da postoji neki način…

U stvari postoji, ograničenje 50 km/h kroz grad a na obilaznici 130 pa da vidiš. A tako će i biti ako taj put kroz grad izgubi “status” autoputa…
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne pada mi na pamet da se guram sa šleperima, ludim turcima i šiptarima ako ne moram. Uvek samo pored Genex-a i na Gazelu.
Kako konvertovati temu "mobilne telekomunikacije" na saobraćaj i turizam.
Kako konvertovati temu "mobilne telekomunikacije" na saobraćaj i turizam.
Poslednja izmena od kragujevac u 07 Jul 2023, 13:10, izmenjeno 2 puta ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Samo tranzit će ti par minuta duže trajati van špica i bilo kakve gužve a u špicu ako potrefiš smer koji je tad na udaru razlika će biti i 30+ minuta u korist obilaznice.
Videce kad mu v8 bude gutao jedno 45 minuta u mestu od arene do autokomande.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja do sada nisam imao problema sa spicom (da kucnem u drvo). Bude standardna guzva na tom auto putu.
Mobilne telekomunikacije
Npr. od 8-9 ujutru iz pravca bubanj potoka do nbg/dobanovaca a od 4-5 popodne od dobanovaca do bubanj potoka. Bilo bi lepo da neko odradi uporednu voznju u tom periodu i tim smerovima ili bar da pogledamo gugl sta kaze.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tokom leta je malo blaža situacija, posebno ako većina stvarno tranzitira. Ipak, nije baš da teče.
Pre neki dan mi je trebalo 40min od Emmezete do Autokomande, oko 17h. Isto jutro smo prošli dosta dobro sa Dušanovca ka Zagrebu, u 8h.
TapaT
Pre neki dan mi je trebalo 40min od Emmezete do Autokomande, oko 17h. Isto jutro smo prošli dosta dobro sa Dušanovca ka Zagrebu, u 8h.
TapaT
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
E da, a kad je beše ta petlja kod Bubanj Potoka tačno završena?