Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Xepoj87 »

Mislis najbolji hipsteri :D
Samo vam Iphone-ovi fale :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Oni su onaj deep underground hipsteraj,iPhone im je mainstream.

Izlaze na Tihuanu svemirsku kafanu i tako to :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja dodjem u trenerci raspaloj sa bradom, pijem zeleni caj, i ponesem neke vintage satove i alat pa im menjam kaiseve u kaficu dok diskutujem o merkantilizmu.

Jebote, stvarno sam hipster...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Zovite i mene kad se budete okupljali da cujem i ja koju pametnu :)
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

I ja ocu. Mozda dozivim katarzu.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Xepoj87 napisao: Inace, Urose, svaka cast na rezultatima, bas su nerealno dobri :doubleup:
Moracemo da sednemo na kafu kada budes imao vemena, pa da mi malo objasnis svoj jelovnik i raspored :)
Of kors. :)

Jesu, i meni neverovatni, toliko neverovatni da sam iz predostrožnosti kupio novu vagu. Mada računam da je bilo par kg vode, tek se krajem druge nedelje primeto stvarni gubitak viška. Sad se već mnogo više vide npr ključne kosti, mišići stomaka, vene, a sve je to bilo potponulo i tapacirano (u odnosu na ranije stanje).

Pijem kafu Aco i to dve do tri male domaće na dan, a sa Rakhilom uveče zeleni čaj jer ustajem rano pa ne mogu kafu za svaki slučaj, da me ne razbudi. I preko dana pijem zeleni čaj koji inače kupujem kod kineza, najbolji koji sam probao.

Edit: Sledeće što hoću da kupim su neki sokovnik i ono čudo za kuvanje na pari. To nije ksupo, 4-5k, ali za sokovnik nisam pametan jer koštaju 3000-30.000 dinara, i više.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

E al problem je kad skines tih prvih 10% :D posle ide mnooogo sporije,ja skoro da stagniram 2 meseca, mada doduse daleko sam od skroz sredjene ishrane
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Spustio sam sa 94kg na 88kg u zadnjih mesec dana, jako blage korekcije u ishrani, jedem dosta domace hrane (masno i zacinjeno), najvece promene su sto popijem 0.5l vode ujutru na prazan stomak i isto toliko uvece pre spavanja i skoro svaki dan sam isao na trcanje 45-50m zustriji tempo (u zadnjih mesec dana samo 2 dana pauze).

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Eto, sednemo na kafu, ti objasnis debelom kako da se hrani, on ti objasni zasto moras da imas kurcevi Cateye od milion evra ili ne smes da vozis bajs, i onda ga lepo udavimo u reci - vidim to kao jedno divno popodne.

Sokovnike imas u 2 vrste, one koji gnjece i kostaju 250 evra pa navise i one koji smirglaju, u nedostatku boljeg izraza, i kostaju 30-200. Za ono sto tebi treba, ne moras bas da se otkines od para. Proucio sam tu tematiku onomad pre dve godine pa cu ti objasniti kad sednemo.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ja kontam da je blender bolji od sokovnika.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja imam neki do jaja sokovnik ali sve mrzi da ga koriste pa napravim u blenderu
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

nikaragva napisao:Jo-jo efekat :D
Moram. Prinudno sam puno izgubio na težini. :kuku:
Rakhil napisao:Ja dodjem u trenerci raspaloj sa bradom, pijem zeleni caj, i ponesem neke vintage satove i alat pa im menjam kaiseve u kaficu dok diskutujem o merkantilizmu.

Jebote, stvarno sam hipster...
Hipsteru, koji čaj piješ? Neki guan long? :zbunjen:
stefanan napisao:Ja imam neki do jaja sokovnik ali sve mrzi da ga koriste pa napravim u blenderu
Eno mi već decenijama na polici spakovan stoji Moulinex. Po Rakhsterovoj(*) kategorizaciji spada u šmirglače. Kutija istrulela od stajanja. Ranije sam koristio, ali sam digao ruke. Užasno je zaje*an za čišćenje, a ako se ne očisti zapuše se one rupice kroz koje se cedi sok.

Moraću da nabavim blender, svakako je upotrebljiviji.

(*) Rakhil + Hipster... samo dilema da li je i ovde "h" nepostojano. :think: :kezo:
Širim haos!
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Ranije se nisam javljao u ovoj temi ali hajde da se i ja pohvalim. Od sredine novembra do sada sam skinuo sa 113 kg na 92 kg. 180 cm visina, mišići 42%, voda 55%, masti 23%, kosti 12.5. Program od nutricioniste koji imam jos od 2010. ali ga se nisam baš pridržavao jer sam pičio traku 3 godine 4 puta nedeljno a jeo sve. Za 3 godine skinuo 12 kg a sada sa ishranom i sklekovima za nepuna 4 meseca nešto preko 20 kg.

Da dodam, uradio kompletnu krvnu sliku i urin, sve cool i do jaja☺
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Rakhile, zaista mislis da vas dvojica mozete da me udavite? Odacu ti tajnu, ne mogu da potonem, cak ni kada me drzi covek pod vodom, Milos moze da potvrdi :) Drzi me drugar za noge, ja opusten, isplivamo obojica, kao bova sam xD

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Drugar smrsao 10 kila i hvali se kako je sada gradjen kao pescani sat i popeo se svima nama na glavu s tim. Otisli mi kid njega kuci i on opet prica kako pazi ushranu bla bla i kao da cale potvrdi pita on cala: Na koji ti predmet lici moja gradja? Cale gleda u fazonu sin mi prolupao al da ne bude glupo kaze na koji tip predmeta mislis, ovaj kaze predmet na koji se gleda vreme a cale razmisli i kaze sine gradjen si k'o budilnik :D

Heroj, ako dobro razumem isprobavali ste 69 u vodi dok je Milos gledao? :mrgreen:
Odgovori