Mobilne telekomunikacije
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja sam se sa A1 pozdravio još iz vremena dok su bili VIP. Znam da su ljudi imali problema i da im tehnička podrška nije baš na nivou, odnosno briga za korisnika. Meni je to bitnija stavka od toga da li ću proći 100 dinara jeftinije, mesečno. Deluje mi i da je Yettel izgubio na kvalitetu, na svim poljima, ali za sada se još uvek držim kod njih. Kažu menadžment donosi neke sulude odluke i to naravno utiče na sve. Moj ugovor je ativan do polovine sledeće godine, a imam još 3 ugovora kod njih pa videćemo kakva bude situacija kako koi bude isticao.
Posetite www.garaza.rs !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nemaju motiv da budu bolji. Ušuškani su.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ja sam na "MobTel-u" tj Yetell-u, zato sto mi je sluzbena kartica A1, pa imam opcije kada je pokrivenost losa. Inace bi vrv presao na A1, zato sto imaju najbolje cene i perspektivu.
Inace sam "u materiji" jer projektujem i gradim mreze za sva tri operatera, i trenutno (vec duze) A1 najvise ulaze u razvoj. Yetel je bas usporio, a Telekom necu ni da komentarisem, monopol bez pokriĆa.ci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Inace sam "u materiji" jer projektujem i gradim mreze za sva tri operatera, i trenutno (vec duze) A1 najvise ulaze u razvoj. Yetel je bas usporio, a Telekom necu ni da komentarisem, monopol bez pokriĆa.ci
Kad se kreće sa 5g tj da li je uopšte krenulo sa dobijanjem dozvola ili ratel tek treba da dodeli?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Ne krece se jer Telekom nema para da razvije 5g i pokrije sve kako treba, pa svi ostali a i mi korisnici čekamo...
Inace u urbanim sredinama antene se odavno postavljaju za sve operatere. Veci gradovi sad odmah mogu da se puste.. Ali...
Inace u urbanim sredinama antene se odavno postavljaju za sve operatere. Veci gradovi sad odmah mogu da se puste.. Ali...