Pa da, u skladu sa raspravomftj napisao:Sve sve al lepsi??

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa da, u skladu sa raspravomftj napisao:Sve sve al lepsi??

To je to, doveli smo raspravu na odgovarajući nivo, imamo ekvivalentan kontraargument.Kabal napisao: 15 Dec 2025, 20:46 Bolji je Android od iOS-a sa boljim i lepsim telefonima.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
To što je politika proizvođača takva da ne pružaju OS podršku za starije modele ne znači da na istim ne može da se portuje najnoviji android (ima pun net takvih primera).Saša napisao:E jes ti odgovor.![]()
Ima li istu verziju Androida taj iz 2018. I onaj iz 2025? Odnosno može li na taj iz 2018. da se instalira/apdektuje poslednji Android? Nema i ne može. Pomenuti iPhone ima i može. Koliko danas vredi Android iz 2018? Finansijski a maltene i upotrebno. Skoro zero, zilč, nada… itd, itd.
Da se ne ubeđujemo dalje.
Hvala, zavrsio ipak. Zadovoljna je za sadagrujicd napisao: 15 Dec 2025, 14:26Ako nisi završio kupovinu, S25 je ponovo na akciji.lami napisao: 27 Nov 2025, 16:39 Gledao da vidim za devojku neki telefon i kao racunam da sacekam bas petak, mozda bude neki dobar popust, kad hoces, s25 sa 256gb koji sam gledao nestaje sa svih sajtova. Na kraju porucio preko big bang za 74k sivu verziju, kad me zovu, e nema vise, hoces teget ili plavo crnu.
Zašto ne može, ako kažeš da ne može. Šta se promenilo sa telefonom pa ne može bilo koji Android da se instalira, bilo noviji bilo stariji?Saša napisao: 15 Dec 2025, 20:30 Odnosno može li na taj iz 2018. da se instalira/apdektuje poslednji Android? Nema i ne može.

U pravu je, sve do skoro je taj telefon imao update na najnoviji iOS no pošto ga lično ne koristim nisam ispratio da mu je prestala zvanična softverska podrška. No svejedno jako dobar i upotrebljiv telefon koji i dan danas izgleda i moderno i potpuno je funkcionalan. Praktično samo sa kamerama zaostaje značajno za ovim novijim modelima jer u normalnoj upotrebi bukvalno ne vidiš razliku baš zbog tog modernog softvera/iOS-a i i dalje dovoljno jakog hardvera. Pošto ima baš veliki ekran ("Max" model) zadovoljstvo korišćenja je i dalje odlično, odnosno nemaš uopšte utisak da je to star telefon. Meni uskoro stiže iPhone 17 ali ću ga prepustiti ćerki jer ne vidim potrebu da još menjam ovaj 15 Pro.