Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Dajte neku preporuku za što zdraviji kupovni doručak, za koji mi nije potrebna kuhinja.
Ukratko da odem u prodavnicu, kupim, otvorim i jedem. Nešto kao Tonus štamglice ili slične stvari.
Ukratko da odem u prodavnicu, kupim, otvorim i jedem. Nešto kao Tonus štamglice ili slične stvari.
Da, možeš naravno, ali ako ne meriš. Koliko vidim, bilderi to sve mere u gram, pa im je zato bolje da nose od kuće, već spremno sve.Xepoj87 napisao:Ne moras nista da nosis, nego je fora da udjes u fast food i narucis na tanjiru bez hleba pilece belo i kupis, a ne punjenu sa urnebesom
Sve sto jedes gajbi, mozes i napolju, ako si vec navikao napolju da jedes.
Sent from my Sony
Npr., kao što sam rekao, često nosim ručak u preduzeće. Imamo kuhinju, odnosno trpezariju, mikrovalnu, posuđe, ..., pa mi je zgodacija tako. Nekad odem nešto i kupim, čisto da promešam. Ali trudim se da nosim.
Ako bih stalno jeo dnevni meni, to bi me izašlo min oko 8-9000 mesečno, što nije malo. Skoro da za toliko možemo svi u kući da imamo za ručak, jer dosta toga sami "proizvodimo". A taj isti ručak se kuva, jeo ja ili ne dnevni meni.
A i tada za dnevni meni često uzimam baš tako, čisto belo meso, bez leba sa nekim prilogom. Manja je verovatno da ćeš dobiti dlaku upletenu kao u mlevenom mesu

Pa i u ffu ide na meru, nece ni tamo da ti daju vise za iste pare 
Imas belo meso, koje obicno ima 200g, sto je otprilike mera. A jos jedes sveze i toplo, a ne ispeceno pre 7 sati
Naravno da je veliki trosak jesti napolju, zato se vecina i odlucuje za nosenje od kuce, ali on rece da mu je prpblem da sprema gajbi, pa samo da kazem da uvek ima resenja
Sent from my Sony

Imas belo meso, koje obicno ima 200g, sto je otprilike mera. A jos jedes sveze i toplo, a ne ispeceno pre 7 sati

Naravno da je veliki trosak jesti napolju, zato se vecina i odlucuje za nosenje od kuce, ali on rece da mu je prpblem da sprema gajbi, pa samo da kazem da uvek ima resenja

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Možeš da otvoriš konzervu-dve tunjevine s povrćem i neki lebčić uz tonixa napisao:Dajte neku preporuku za što zdraviji kupovni doručak, za koji mi nije potrebna kuhinja.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Kupis ispeceno belo meso u kesi, znam da je bilo u Tempu, nije ni losr
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=IijQyX_YCKA#t=97
Je'l ima video kako se skida takva patika ili ostaješ u njoj zauvek?
Ja kroz tu poslednju rupu provučem kontra pertlu i bez deformisanja patike stegnem dodatno. Ne beži peta, a skida se normalno patika i obuva. Mogu da slikam patiku ako nekog zanima.
Tapatalk
Ja kroz tu poslednju rupu provučem kontra pertlu i bez deformisanja patike stegnem dodatno. Ne beži peta, a skida se normalno patika i obuva. Mogu da slikam patiku ako nekog zanima.
Tapatalk
Ne kapiram, pa samo odsniras, zašto bi bilo problema pri skidanju?
Pa ako je omca strgnuta, nije samo da odsniras.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
@Heroj
Obično tako i radim, imam blizu šljake mesaru pečenjaru, naručim, dodjem, pohasam, sve u trku...i belo i salatu!
TT
Obično tako i radim, imam blizu šljake mesaru pečenjaru, naručim, dodjem, pohasam, sve u trku...i belo i salatu!

TT
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Pa eto, fora mrsavljenja je da pojacas broj obroka, a smanjis kalorije i kolicinu hrane. Maravno, slatko ni u mislima, hleb takodje, najvise u jednom obroku parce hleba, obicno.kada si najgladniji, hleb dosta zasicuje. Meni je najveci problem broj obroka, sto ne mogu da jedem 5 puta 
I da, svaki treci dan ubacis neke ugljene hidrate, da zavaras organizam
Idr dan bez hidrata, dan sa veoma malo hidrata i dan sa vise hidrata.
Sent from my Sony

I da, svaki treci dan ubacis neke ugljene hidrate, da zavaras organizam

Idr dan bez hidrata, dan sa veoma malo hidrata i dan sa vise hidrata.
Sent from my Sony
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Vežbanje, dijete, teretana...
Sve jasno ko dan, dosta puta sam ,,prolazio'' te faze, međutim sad se desilo nešto, numem dobjasnim, za mesec dana skinuo samo kilo, uredan na treningu 3x nedeljno po 2 sata,ozbiljno skreso klopu, panja i slatko na minimumu i posle još dve nedelje ,,mučenja'' kreće junk, pizze i sladoledi...rekoh sebi::
"E nećeš, mame ti ga praseće!''
I tako sad čekam da me nešto izede
TT
"E nećeš, mame ti ga praseće!''
I tako sad čekam da me nešto izede

TT
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Nema slatko na minimumu.
Slatko nula.
Hleb izbaci sem onih fensi crnih hlebova, ali ne iz pekare. Tonus i taj fazon, i to veoma malo.
Od pića samo voda i kafa.
Rokaj koliko hoćeš povrće, voće ograničeno i pola sata do sat pre jela. Crna čokolada sa 75% i jače je jedino čime smeš da se zasladiš.
I smršaćeš.
Ja više ne gledam koliko je procenata masti u hrani ili napicima, samo ugljene hidrate. Mislim da se ljudi tripuju od masti previše, a od njih vreba mnogo manja opasnost.
Tapatalk
Slatko nula.
Hleb izbaci sem onih fensi crnih hlebova, ali ne iz pekare. Tonus i taj fazon, i to veoma malo.
Od pića samo voda i kafa.
Rokaj koliko hoćeš povrće, voće ograničeno i pola sata do sat pre jela. Crna čokolada sa 75% i jače je jedino čime smeš da se zasladiš.
I smršaćeš.
Ja više ne gledam koliko je procenata masti u hrani ili napicima, samo ugljene hidrate. Mislim da se ljudi tripuju od masti previše, a od njih vreba mnogo manja opasnost.
Tapatalk