Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Mini mešano meso? Dobra ideja
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Naručio sam 1/2 ćevapa (5kom), 1/2 sudžuka (3kom), 1/2 brizle. Mislim da je sve to mesnato zajedno bilo 11BAM.
2x jogurt je išao pride
2x jogurt je išao pride

Jel valjalo?
- pedja
- član 001
Leglo je dobro. Usputno nije bilo kontraindikacija 
Nije najbolje što sam pojeo, tipa "uvek ću tu jesti, kada sam u prolazu", ali za taj novac je i više nego korektan obrok, na OK mestu. Nema nekih zamerki*.
Simpatičan ambijent, dobra usluga, dobra hrana.
*Zamerka na tucanu papriku, koja to i nije u potpunosti (mešaju sa mlevenom).
-
Mali off: tačno u 15:30 sam se zatekao u Andrićgradu, u kojem je i administracija opštine.
Kao po komandi, u minut, radnici na vrata, njih dvadesetak, kao da ih je neko izjurio. Scena da ne veruješ
off2: U toaletu nema sapuna (u predviđenom dozatoru, već su stavili flašicu), sušač za ruke ne radi... Nije da mi je strano, ali kada se sve lepo sredi, sitnice kvare.
Od fiskala ni F. Ne znam da li je to neka posebna dozvola za lokale u Andrićgradu, sa obzirom da tamo (RS) inspekcije teraju da se fiskali daju odmah po porudžbini, a ne na kraju usluge. Pet tura, pet fiskala...

Nije najbolje što sam pojeo, tipa "uvek ću tu jesti, kada sam u prolazu", ali za taj novac je i više nego korektan obrok, na OK mestu. Nema nekih zamerki*.
Simpatičan ambijent, dobra usluga, dobra hrana.
*Zamerka na tucanu papriku, koja to i nije u potpunosti (mešaju sa mlevenom).
-
Mali off: tačno u 15:30 sam se zatekao u Andrićgradu, u kojem je i administracija opštine.
Kao po komandi, u minut, radnici na vrata, njih dvadesetak, kao da ih je neko izjurio. Scena da ne veruješ

off2: U toaletu nema sapuna (u predviđenom dozatoru, već su stavili flašicu), sušač za ruke ne radi... Nije da mi je strano, ali kada se sve lepo sredi, sitnice kvare.
Od fiskala ni F. Ne znam da li je to neka posebna dozvola za lokale u Andrićgradu, sa obzirom da tamo (RS) inspekcije teraju da se fiskali daju odmah po porudžbini, a ne na kraju usluge. Pet tura, pet fiskala...
Mi smo sedeli tamo kod mosta i imali smo brdo fiskalnih.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Sarajevo , Petica
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ne znam kako mogu ovo da nazovu sudzukom :Opedja napisao:Kombo @Andrićgrad
TT
Isto ko i valter u beogradu... Ono nema ni s od sudzuka
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- pedja
- član 001
Nemoj tako.
Piše da je po receptima najboljih majstora sa Baščaršije
Zato i rekoh da je u pitanju isplativ obrok, ali da nije neko oduševljenje. Recimo, ćevape i pljeske retko jedem, a ovde su ćevapi još i bili najbolji. Brizle su OK, ali sam uglavnom jeo bolje spremljene. Sudžukice su isto dobre, ali opet nije ludilo. Somun dobar, ali ne i idealan Nisam probao bubrege, to ću ako nekada ponovo odem
Zamerki većih nemam, jer nisam ni očekivao fantaziju od hrane u veštačkom gradu, koji je doduše zanimljiv. Dobio sam više od očekivanog, realno.
Cica je (bila, nisam jeo odavno, ako još radi) pojam za ove ćevape. Mada više volim pazarski.
TT
Piše da je po receptima najboljih majstora sa Baščaršije

Zato i rekoh da je u pitanju isplativ obrok, ali da nije neko oduševljenje. Recimo, ćevape i pljeske retko jedem, a ovde su ćevapi još i bili najbolji. Brizle su OK, ali sam uglavnom jeo bolje spremljene. Sudžukice su isto dobre, ali opet nije ludilo. Somun dobar, ali ne i idealan Nisam probao bubrege, to ću ako nekada ponovo odem

Cica je (bila, nisam jeo odavno, ako još radi) pojam za ove ćevape. Mada više volim pazarski.
TT
Ja što sam jeo ekstra cevape u nekoj kafani izmedju Bijeljine I Brčkog, toliko su bili dobri a ja gladan da niti sam slikao, niti znam gde je to bilo. Neka kafana pored puta u blizini škole, izgledalo krš kad ono ekstra
Ufff, najbolji.LukaMaletin napisao:Sarajevo , Petica
Prvi put kad sam otisao stradalo je 10+5 da zasladim

Sent from my SM-J500FN
Pre par meseci bio u Novom Pazaru. Drugar nas odveo na cevape, kaze najbolji u Pazaru. I verujem mu. Odlicni su. Mislim da se zove "Kod Šukre". Omlatismo 10 + 5. Vec kod treceg sam se uplasio da ce mi biti malo, pa sam porucio jos 5, za sta nije bilo potrebe ali nema veze. Oci se najele. 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja pre par nedelja svratio kod jonuza i nisam bio nesto odusevljen. Mislim ok je to al nista sad da padnes na dupe, bolji su mi sarajevski.
Ovaj drug mi kaze da su se iskvarili zadnjih par godina (jonuz).
Ako budes u prolazu probaj ove, nestvarno dobri su.
Ako budes u prolazu probaj ove, nestvarno dobri su.
- pedja
- član 001
Jonuz je odavno lošiji.
Beko dominira.
Beko dominira.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pre dva vikenda sa na rostilju kod drugara jeo kobasice iz baby beef sa Adica (valjda sam dobro zapamtio) i bile su bas, bas dobre. I to vam kaze neko ko nije uopste ljubitelj rostilj kobasica...