Sent using Tapatalk
Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Eh kad bi moglo da ni oni ni Chelsea ne osvoje titulu, pošto su i oni ljomberi. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Produzeci pri kraju, penali na vidiku... Voleo bih da prodje Bayern i u finalu bi posteno bilo da osvoji pehar. Prvo zelim jer ne volim Real, a drugo kazem da je posteno jer Chelsea jednostavno nije to zasluzio ove sezone (iako mi je drazi klub od Bayerna kojeg bas ne mirisem).
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Au niko nije Germanofil... Nego jeste videli kako Riberi namiguje Benzemi... U stilu nema nam Zahie...
Penali...
Penali...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikako da reziser pokaze bebicu kako place... aaaaajde, da vidimo malo bezobrazno dete kako mu ne daju omiljenu igracku!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
To bre!!!
E sad posledica vecerasnjeg meca je i ta sto ukoliko Portugal ne osvoji Evropsko prvenstvo, a Ronaldo ne bude najbolji igrac prvenstva Zlatna lopta OPET ide Messiu...
E sad posledica vecerasnjeg meca je i ta sto ukoliko Portugal ne osvoji Evropsko prvenstvo, a Ronaldo ne bude najbolji igrac prvenstva Zlatna lopta OPET ide Messiu...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
'beš ti ovo. Neću ni da gledam finale. Ne ide da navijač Millwalla bodri Chelsea. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
@Methane, idi sa strelicama pikada. Ionako su se svojevremeno njima gadjali navijaci Millwalla i West Hama, sa tribine na tribinu.
Ja bih kao Germanofil i neko ko vozi auto iz Bavarske
"trebalo" u finalu navodno da bodrim Bayern, ali jednostavno mi nisu simpaticni...
Ja bih kao Germanofil i neko ko vozi auto iz Bavarske
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:Laki021 napisao: Ja sam zadnjih desetak godina navijao za barcu, ali sam pre jedno godinu dana prestao jer su mi postali krajnje antipaticni i sad navijam za Real u spaniji. I
Laki, kako bre, kaakoooooo
Ajd da si rekao za Valenciju, al' za Real
Edit: Kako za Bayern da ne svira
Mogao je lagano da svira jos jedan za Bayern, posle slobodnjaka Pepe igra rukom u zidu
Poslednja izmena od blaugrana u 25 Apr 2012, 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.