Vežbanje, dijete, teretana...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Jutros se izmerio, cak sam malo i smrsao, tako uglavnom i bude kada ne treniram, nemam ni apetit, a uvek se hranim isto.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Trci ujutru umesto da pustas poruke na viber. Dobro si me probudio. Taman sam malo otrcao krug.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Ivan
Trci debeli, tebi je omiljena ona vezba kada trcis pa cucnes, inace poznata kao "beremo jagode", ti ju znas kao "skupljamo bakar" 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
proleće 2014. vaga pokazuje 106,5kg
kažem sebi, ok to je to, sad ćemo malo drugačije.
ničega se nisam odrkao, samo smanjim količine i pređem na tonus hleb.
krenem sa šetnjama jer ni 100m nisam mogao da pretrčim. 6x u nedelji. ni jedan jedini dan nisam propustio osim kad sam na moru, a i tamo sam aktivan plivanjem. pada sneg, pada kiša, greje sunce 38 stepeni, ja sam na stazi. kući radim čučnjeve i sklekove i po malo trbušnjake. čučnjeva jedva 10 a sklekova jedva 5. ni jedan jedini zgib ne mogu da uradim. to me nije obeshrabrilo nego naljutilo.
mart 2015. stanem na vagu i ona pokaže 95kg. osetim da imam više snage i krenem sa trčanjem. metar po metar. uporedo krenem sa street workout treninzima. koliko mogu.
danas imam 89,4kg, spremam se za trku zadovoljstva na proleće, uradim 30 širokih i 20 uskih sklekova i 5 pravilnih zgibova. prošle nedelje sam krenuo sa armstrongovim programom i očekujem da ću zgibove povećati na 10 ponavljanja.
lepo i samouvereno se osećam.
cilj mi je da na proleće 2016. imam između 80 i 85 kg
moto mi je never give up
kažem sebi, ok to je to, sad ćemo malo drugačije.
ničega se nisam odrkao, samo smanjim količine i pređem na tonus hleb.
krenem sa šetnjama jer ni 100m nisam mogao da pretrčim. 6x u nedelji. ni jedan jedini dan nisam propustio osim kad sam na moru, a i tamo sam aktivan plivanjem. pada sneg, pada kiša, greje sunce 38 stepeni, ja sam na stazi. kući radim čučnjeve i sklekove i po malo trbušnjake. čučnjeva jedva 10 a sklekova jedva 5. ni jedan jedini zgib ne mogu da uradim. to me nije obeshrabrilo nego naljutilo.
mart 2015. stanem na vagu i ona pokaže 95kg. osetim da imam više snage i krenem sa trčanjem. metar po metar. uporedo krenem sa street workout treninzima. koliko mogu.
danas imam 89,4kg, spremam se za trku zadovoljstva na proleće, uradim 30 širokih i 20 uskih sklekova i 5 pravilnih zgibova. prošle nedelje sam krenuo sa armstrongovim programom i očekujem da ću zgibove povećati na 10 ponavljanja.
lepo i samouvereno se osećam.
cilj mi je da na proleće 2016. imam između 80 i 85 kg
moto mi je never give up
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
I mir u svetu 
Šaka čast!
Šaka čast!
Tako je CRNI.
Samo nečural.
Samo nečural.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Svaka čast brate Crni, samo napred! 

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
zadnjih dana sam počeo da razmišljam o suplementima.
do sad nisam uzeo ni c vitamin, ali polako primećujem da bi mi trebalo nešto, naročito posle treninga.
samo da napomenem da mi je ishrana sledeća: pošto radim od 8-16 dan otvaram voćem, zatim obilan doručak, pa ručak oko 14h, kući sam oko 16:30 ne jedem ništa nego pravo na stazu. kada dođem oko 18h malo odmorim i oko 19h jedem uglavnom nešto kuvano. posle 19h NIŠTA sem vode. ako me uhvati panika uzmem nekoliko gutljaja jogurta ili šaku kikirikija, oraha, šta nađem.
e sad, u tom periodu posle treninga, da li postoji nešto isprobano, nešto prirodno što bi moglo da se uzme, za efikasan oporavak? možda herbalife ili sl?
do sad nisam uzeo ni c vitamin, ali polako primećujem da bi mi trebalo nešto, naročito posle treninga.
samo da napomenem da mi je ishrana sledeća: pošto radim od 8-16 dan otvaram voćem, zatim obilan doručak, pa ručak oko 14h, kući sam oko 16:30 ne jedem ništa nego pravo na stazu. kada dođem oko 18h malo odmorim i oko 19h jedem uglavnom nešto kuvano. posle 19h NIŠTA sem vode. ako me uhvati panika uzmem nekoliko gutljaja jogurta ili šaku kikirikija, oraha, šta nađem.
e sad, u tom periodu posle treninga, da li postoji nešto isprobano, nešto prirodno što bi moglo da se uzme, za efikasan oporavak? možda herbalife ili sl?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
SAMO whey bajo moj.
Razmuti mericu proteina i kašiku glutamina sa vodom. Dovoljno posle treninga. Brži oporavak i ishrana mišića. Možeš i neke amini-kiseline da uzimaš.
Dok treniraš možeš da piješ maltodekstrin. Odličan je za takve vrste treninga.
Razmuti mericu proteina i kašiku glutamina sa vodom. Dovoljno posle treninga. Brži oporavak i ishrana mišića. Možeš i neke amini-kiseline da uzimaš.
Dok treniraš možeš da piješ maltodekstrin. Odličan je za takve vrste treninga.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bravo Crni! Pošto sam u sličnoj situaciji, znam kako je. Doduše ja sam tek pre mesec dana uspeo da uradim 1 pravi sklek, ranije radio sa kolena zbog leđa. Napredujem, nažalost sporije nego što bih želeo, ali i to je nešto. Nekako se ne usuđujem da krenem ponovo sa onim GrujićDovim "Couch 3 5k" Zent me. Preskačem konopac, ali ne verujem da ću nastaviti. Čini mi se da razje*avam kolena i kukove, mnogo više nego sa trčanjem.
Nego jeli ima neka vežba za butine i kvadricepse. Level woona početnik, noge su mi kao čačkalice.
Nego jeli ima neka vežba za butine i kvadricepse. Level woona početnik, noge su mi kao čačkalice.
Širim haos!
- Ivan
Cucnjevi su dobri, ali moras pravilno raditi da ne opterecujes kolena.
Mozda bi mogao trcanje da supstituises biciklom, mislim da ne opterecuje kolena, makar ne kao trcanje.
Послато са GT-N7100
Mozda bi mogao trcanje da supstituises biciklom, mislim da ne opterecuje kolena, makar ne kao trcanje.
Послато са GT-N7100
- branja
Bicikla isto opterecuje kolena, nekad cak i vise.
Ivane volis cucnjeve
Samo vei bajo moj, samo natjural
Iskreno crni nemoj nista. Nastavi kao ranije. Sad ti se metabolizam ubrzao. Mozda nesto kad dodjes kuci, pa onda na stazu jer ti je rupa od 5 sati malo velika. Po meni bolje je da rucas, sacekas sat-sat i po i onda na trening i za veceru neko voce. A posto si i ovako napravio rezultat nemoj menjati. Ja sam jedno dva meseca prosle godine koristio whey, kad sam prestao tek sam video koliko mi se otvorio apetit. Telo navikne na odredjenu kolicinu proteina i onda trazi da to nadomestis.
Znaci samo natjural.
Poslato sa Lumia 925
Ivane volis cucnjeve
Samo vei bajo moj, samo natjural
Iskreno crni nemoj nista. Nastavi kao ranije. Sad ti se metabolizam ubrzao. Mozda nesto kad dodjes kuci, pa onda na stazu jer ti je rupa od 5 sati malo velika. Po meni bolje je da rucas, sacekas sat-sat i po i onda na trening i za veceru neko voce. A posto si i ovako napravio rezultat nemoj menjati. Ja sam jedno dva meseca prosle godine koristio whey, kad sam prestao tek sam video koliko mi se otvorio apetit. Telo navikne na odredjenu kolicinu proteina i onda trazi da to nadomestis.
Znaci samo natjural.
Poslato sa Lumia 925
Poslednja izmena od branja u 02 Sep 2015, 10:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vei ćao. Čučnjevi može. Znam samo one ko sa fizičkog. Dajte neki link sa YT gde rade pravilno. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Samo cucanj bajo. Kucaj ''squat proper form'' i slicno na yt, pogledaj par snimaka i saveta pa onda skontaj kako i sta.
- branja
Steta sto stefanko nije sa nama da ti preporuci kemiju 
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925