Vežbanje, dijete, teretana...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Masna voda?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nego znate li kako uopšte izlazi to salo iz organizma? Salo je u suštini ugljenik, kiseonik i vodonik. H i O mogu da odu kao tečnost, ali ne i ugljenik. Važi standardan zakon održanja mase. Da bi izbacio taj ugljenik praktično mora sve da ode disanjem kroz CO2.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Vratilo se to, jer sam ga presekao sa slatkim. A animal sam uzimao ujutru svako jutro, a posle 3 nedelje svako drugo. Smrsao sam jer sam izbacio slatko, ubacio povrce i trcao 2 puta dnevno. Ujutru ustajanje u 5, trcanje od oko 40 minuta. Dorucak, obarim povrce iz kesice i izblendujem sa jogurtom. Sledeci dan izblendujem voce. Posle posla teretana. Uvece oko 9-10 opet trcanje nekih 40ak minuta. Ali pre toga sam vec setao, tako da sam samo cekao lepo vreme. Sad nadjoh fajl. Za dva meseca 8kg, a 2 i po 10kg. Greska, ukrao sam pola meseca za 10kg.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Ja sam animal cut uzimao 2 puta dnevno.
Prvu dozu odmah ujutro na prazan stomak, a drugu dozu pola sata pre treninga u teretani. S tim sto sam nekada praktikovao da i ujutro posle uzimanja AC na prazan stomak, popijem samo nekoliko gutljaja malomasnog jogurta i odradim jutarnje trcanje "na prazan stomak" uz AC. Mislim da je upravo to davalo vrhunske rezultate.
Inace, uvek sam uzimao 2 kutije. Koliko se secam, jedna kutija mi je trajala oko 20 dana odprilike, pa sam pravio pauzu nedelju dana i onda popijem drugu kutiju.
A pocinjao sam sa uzimanjem tek kada "na suvo" vec dodjem u neku normalnu kondiciju da mogu da istrcima 30-40min/6-7km.
Prvu dozu odmah ujutro na prazan stomak, a drugu dozu pola sata pre treninga u teretani. S tim sto sam nekada praktikovao da i ujutro posle uzimanja AC na prazan stomak, popijem samo nekoliko gutljaja malomasnog jogurta i odradim jutarnje trcanje "na prazan stomak" uz AC. Mislim da je upravo to davalo vrhunske rezultate.
Inace, uvek sam uzimao 2 kutije. Koliko se secam, jedna kutija mi je trajala oko 20 dana odprilike, pa sam pravio pauzu nedelju dana i onda popijem drugu kutiju.
A pocinjao sam sa uzimanjem tek kada "na suvo" vec dodjem u neku normalnu kondiciju da mogu da istrcima 30-40min/6-7km.
http://www.youtube.com/watch?v=vQ0Oo2ifM-M
Sada je malo jasnije kako zvuce ljudi koji za whey govore da je hemija i za multivitamin da je droga 
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nije niko pio vodu, pa popio rastopljenu mast da bi se rastvorila u vodi.Uroš S. napisao:Mast se ne rastvara u vodi, nije to tepsija od krompira pa da je peres ferijem. Dve odvojene stvari.
najveći sadržaj masnog tkiva je voda, zato sam rekao masna voda
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nakon 2 godine opet sam krenuo sa trčanjem po "Couch 2 5k". Mislijo sam ćudumrem.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sta mislite koliko je maksimalno moguce oscilovati u kilazu za par dana?
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
1kg dnevno.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Ivan
U cetvrtak sam se merio 87kg, juce uvece 92kg (i to sa pica parcetom u ruci)
jutros prazih creva, besike i zeluca 90kg 
Da li je moguce da sam samo navukao par kila vode jer sam se razbio od zacinjene hrane ovih nekoliko dana, a ne znam da li i alkohol skuplja vodu, mada tu nisam preterivao.
Послато са GT-N7100
Da li je moguce da sam samo navukao par kila vode jer sam se razbio od zacinjene hrane ovih nekoliko dana, a ne znam da li i alkohol skuplja vodu, mada tu nisam preterivao.
Послато са GT-N7100
Moguce je.
- Ivan
Bas sam se soknuo, reko je moguce da sam se toliko uprasio za par dana, a da nisam ni primetio 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Cepi laksativ , moze to jos dole.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan