Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Utisci nakon vožnje nekog automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Post od McGruja »

Ljudi, koji vam je? :)
Nije primereno
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Uhvatila ih kriza.... Srednjih godina :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

au, potopi nas sada :kezo:

ma bezveze... nego dw, ajde na pp neki info ako znas nekog sa korsom kao tvoja, samo crvena, crna folija na krovu, crne 16 ili 17 felne, bez xendzi, daj neki info? ti si opelas, mozda znas coveka...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

dragan napisao:posto si i dalje uporan, evo jos jednom - moje "penzos" upuceno tebi je bilo posle tvog "Monsieur Loeb". dakle, ako ne zelis biti nazvan imenima, nemoj ih ni davati.
To sto si me nazvao penzos mi ne smeta ni najmanje...rekao sam sta mi vec smeta.
Ne smeta mi ni tvoja amaterska psihoanaliza moje licnosti (to sto mislis da sam iskompleksiran izborom auta) i to sto mislis da je moj auto sranje...meni je svakako odlican i opet cu kupiti dizela ;)
dragan napisao:pa zar ti stvarno mislis da sam ja na takvom retardiranom nivou da se ponasam kao 12togodisnjak i zovem drugare da te prozivaju? bas lepo misljenje imas o meni...
Niti ja nesto zamisljam, nit sam u tom trenutku nesto mislio o tebi i tvom ponasanju.
Moj post je bio spontana sala na tvoje insistiranje da se i drugi ukljuce u raspravu...sto je npr. ADrei jedva docekao, da mi "vrati" za nesto od ranije (gde se samo seti Audi karavana :ccc: )
Ovo su tvoje recenice...
dragan napisao:Jel sad momenat da ti po stoti put kazemo kako si napravio pravi izbor uzevsi dizel automatik limuzinu? :kezo:
dragan napisao:Cekaj, ima ih jos, sad ce sami doci po malo tvoje mudrosti... :kezo:
A i u ovom poslednjem postu nabrajas druge ljude i objasnjavas mi sta su hteli da kazu i to onako ponosno jer su na "tvojoj" strani.
Ja takav nacin komunikacije ne praktikujem, ne volim i zato sam se nasalio za PP a ako je to razlog da mi kazes da sam jadnik, onda stvarno nemamo o cemu vise da pricamo.

Znam te licno i smeo sam da se kladim da od tebe nikad ne bih cuo nesto tako ali dobro...
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

...
Poslednja izmena od ADrei u 06 Maj 2013, 11:56, izmenjeno 1 put ukupno.
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

ADrei napisao:
nemacki premijum proizvodjaci uzeli u razmatranje da ukinu prozivodnju karavana jer su iz tvojih postova shvatili da ta klasa nema nikakvu poentu ( ja inace vozim kupe ceo zivot tako da se nikako nisam nasao prozvanim za ove karavane) :mrgreen:
gde sam ovde ja spomenuo audi karavan?
napisao sam premijum brendovi(za mene su to audi, bmw, mercedes)... ali ako ti mislis da je to samo Audi drago mi je ;)
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Poslednja izmena od ADrei u 06 Maj 2013, 11:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

dragan napisao:au, potopi nas sada :kezo:

ma bezveze... nego dw, ajde na pp neki info ako znas nekog sa korsom kao tvoja, samo crvena, crna folija na krovu, crne 16 ili 17 felne, bez xendzi, daj neki info? ti si opelas, mozda znas coveka...
Ako su crne onda su 17"..
Nego isekao te jel?
Sto ne zapisa tablice, lakse bi dosli do coveka :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

ADrei napisao:gde sam ovde ja spomenuo audi karavan?
Znam dobro sta sam i zasto sam napisao...
Hvatas se za onu pricu kad sam tvrdio (a i sad tvrdim) da je glupo sto Audi neke top sportske modele pravi iskljucivo u karavan varijanti.

Karavane ne volim i imam pravo to da kazem ali nemam nista protiv njihove proizvodnje.
Sve sto donosi zaradu treba i da se proizvodi.
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

onda sam te verovatno pomesao sa nekim ko tvrdi da nema poente kupiti karavan, ako se seli iznajmice kombi i sl.. mrzi me sad da trazim da ti citiram :)

Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Sve je to pocelo oko tih "sportskih" karavana (tacnije sa novim RS6) a prica se kasnije prosirila, te jesam dodao moje licno misljenje o karavanima.
Da li je to mozda zabranjeno ili svaki Audi, pa i onaj najgrdji treba po defaultu da se pohvali?
I nemas potrebe da me stalno podjebavas za moje stavove jer ni ja tebi to ne radim a imam osnova...ako hoces da pricamo, da se raspravljamo i sl. moze ali da se ukljucujes na forum samo da bi meni nesto dobacio je strasno iritiantno i obecavam da cu takve postove u buducnosti ignorisati.
Poslednja izmena od Floyd u 06 Maj 2013, 12:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja sam umeo da se svadjam oko gluposti, ali vi ste to podigli na novi nivo...
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

Floyd napisao:Sve je to pocelo oko tih "sportskih" karavana (tacnije sa novim RS6) a prica se kasnije prosirila, te jesam dodao moje licno misljenje o karavanima.
Da li je to mozda zabranjeno ili svaki Audi, pa i onaj najgrdji treba po defaultu da se pohvali?
I nemas potrebe da me stalno podjebavas...ako hoces da pricamo, da se raspravljamo i sl. moze ali da se ukljucujes na forum samo da bi meni nesto dobacio je strasno iritiantno i obecavam da cu takve postove u buducnosti ignorisati.
taman sam krenuo da trazim tvoje postove o prozivanju karavana i cudjenje kako nemci, austrijanci i sl. mogu da kupe to... posto si se verovatno setio sta si pisao onda si odlucio da neces odgovarati na moja "podjebavanja"... :kezo

najveci tvoj problem i jeste bas u tom podvucenom...sto mislis da svi moraju da imaju misljenje kao ti... kao kad bi ja sad sve ubedjivao kako trebaju da voze kupe sa 20"kama :rofl:

edit: moram da se ukljucim kad me ti zoves :mrgreen:
Poslednja izmena od ADrei u 06 Maj 2013, 12:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

+1 za nexta

Nego, sad stvarno pitam, nije prozivka vec ne znam razlog a interesuje me... Zasto audi neke top modele pravi samo karavane?
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Testovi automobila - Opšta tema o modelima

Post od Ivan »

Otvorio si pandorinu kutiju sada sa tim pitanjem :kezo:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
djole155
Reactions:
Pridružio se: 19 Avg 2012, 10:54
Garaža: Alfa Romeo 167

Post od djole155 »

Sve ovo me podseti na svakodnevne situacije na poslu,gde trojica kolega voze,zamislite-Audi.Naravno posto ja vozim Alfu,koja je,jelte,zabarska kanta i ima da satruli za 2 godine a njihovi ''gospodari prstenova'' ce da docekaju da ih voze praunuci :loool: Sve je naravno poteklo od toga kad je moja Alfa krenula da se kvari pomalo(ali ne zato sto je kanta,vec nemarom prethodnih vlasnika koji su stapom i kanapom resavali kvarove,kao i nestrucnom ugradnjom gasa od strane dundjera) a naravno Audi se nekvari,manje trosi,bolje ide,lepsi itd.U pocetku mi je smetalo i ulazio sam u dugacke rasprave potkrepljene cinjenicama crno na belo,medjutim njihova zaslepljenost markom je bila preterana pa samim tim samo sam uspevao da izadjem vidno iznerviran iz razgovora.Da se razumemo,uglavnom vecinu marki automobila volim i voleo bih da probam i provozam,sem VW prema kom imam averziju,valjda zbog favorizovanja na nasem trzistu i u nasem drustvu.Italijane voli malo vise od drugih marki jer pruzaju dobar odnos ulozeno-dobijeno,njihov dizajn mi je neprevazidjen,temperament odredjenih modela i motora mi u potpunosti odgovara.Gorepomenuta situacija gde sam ja sa Alfom protiv trojice Audija mi je sada smesna jer:sva tri audija su usla u trecu deceniju,Audi 80 su sva tri,jedan ''almighty'' 1.6 td sa respektabilnih 80 konja,drugi 1.8s(pretpostavljam da znaci sport :mrgreen: ,koji raspolaze sa jos vecih 90 konja) i treci i najsnazniji 2.0E sa ogromnih 115konja i 2 soma kubika.A sva tri imaju VW motore, iako moja Alfa jeste napravljena na bazi Fiat Brava/Brava,Tipo/tempra ali barem ima cistokrvni Alfa romeo motor koji potice iz 1967'' godine.Tako da mi je rasprava koja se vodi u ovoj temi smesna,ja sam shvatio da jednostavno sto vise pokusavas da dokazes nesto iako imas cinjenice na svojoj strani,nemoguce je,jer imas zaslepljenost sa druge strane i mozes samo da izadjes porazen i iznerviran.Zato sam ostavio mojim kolegama da misle da voze najbolji auto na svetu i da je moja Alfa kanturina(u kojoj se btw,vozim pod automatskom-digitalnom klimom,abs-om,sva cetiri podizaca,diskovi na sva cetiri tocka,xenonima i pod haubom imam rasnih 129 italijaskih pastuva iz 1.8 8v motora :doubleup: ) a i sama je usla u trecu deceniju bez znakova posustajanja jos toliko godina.Pozz i izvinjavam se na dugackom post-u
Odgovori