Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od A170T »

Vozim magistralom, nailazim na malo duži pravac. Iz kontra smera ide šleper i njega pretiče neko, polako usporavam da mu dam fore da pretekne ali ništa se ne dešava. Kočim u potpunosti, auto i dalje u mojoj traci i na kraju se vraća nazad iza kamiona. Stojim tako u mestu i čekam da vidim tog čoveka u autu, nije hteo ni da me pogleda. Neki stariji čovek u isto tako starom autu.

Sent from my SM-S731B using Tapatalk

zarekg
Reactions:
Pridružio se: 07 Okt 2024, 22:02

Post od zarekg »

Juče na magistrali vozimo u maloj koloni 3-4 vozila ispred kamion koji nije baš ni spor ali nema gde da se pretekne i policijski auto pod rotacijom nas pretiče, svi se sklanjamo, nailazi više krivina pa ni on ne pokušava da pretekne auto ispred sebe i kamion na kraju. Onda auto iza kamiona a ispred policijskog auta pod rotacijom na punoj liniji ispred nepregledne krivine pretiče kamion :glavomuzid: . Ne mogu da razumem koji je to bezobrazluk i koja bahatost da ispred policije pod intervencijom pretičeš preko pune linije i to na mestu gde možeš da pogineš.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Računa da su tu da mu pomognu, kao pravo servis građana :D

Pre neki dan, liku je dosadilo da stoji u koloni, na semaforu. Op, suprotan smer, gas, skonta policiju u koloni, na trenutak pusti gas, a onda nastavi do kraja. Dakle, bar deset vozila preko pune i u raskrsnici. Policija ništa.

Auto je, doduše, bio Superb.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

zarekg
Reactions:
Pridružio se: 07 Okt 2024, 22:02

Post od zarekg »

Za saobraćajne prekršaje mora da piše saobraćajna policija. "Obična" može da zaustavi u takvim situacijama pa da zove saobraćajnu. A to će da potraje, napraviće haos u saobraćaju pa budale prolaze kako prolaze. Mada često vidim da saobraćajna pod rotacijom pa i sirenom juri i zaustavlja. Šta, kako, ne znam.
Odgovori