Pa mora da bude generalizacije jer ne mogu konkretno tvoje navike da opišem, već generalno sa foruma (a forum je osuđuje, mada se sad javlja i druga strana).
Svaka čast, podržavam da se ne pije kad se vozi.
I opušteno, kapiram te da si ironičan. Barem te toliko poznajem, i nisam se naljutio ali znam što sam napisao. Jer kao što rekoh kako je krenulo sutra može ispasti da sam kriv zbog toga što jesam i gde jesam, iako znam da ne treba da budem. Pa sam eto u naletu malo prokomentarisao to "hrišćansak bolest".
A3 drugi red u tvom postu, a izbacio si iz citata moju IV stavku. Time sam sve rekao.

PRvi red u tvom postu - šta ono napisah u drugoj stavci? Nije cool kad MI moramo da platimo 50e, a cool je kad presudimo a ne moramo (sto je ovim slučajem devojka imala sreće) da neko drugi pukne 1300e.
Po zakonu je kriv i onaj što mora da pati 50e i onaj što mora 550000e. Ali kad se sami budemo držali zakona kao pijani plota, a ako se slučajno o isti ogrešimo onda stoički podnesemo i odgovarajuću sankciju, ma kolika ona bila, tek onda smemo da sudimo drugima. Inače se svodi na "priča kur*a o poštenju".
NexT naveo sam da je se situacija poklopila. A i NenadFil je podelio mišljenje sa kojim se slažem, a to sam i sam prvo rekao (kako onda da se ne složim

Tex zasraće*o temu ako krenemo o tome ovde da polemišemo. A znam zašto imam takav stav i mišljenje. Ako baš hoćeš možemo na pp opušteno, samo reci, jer mislim da bi javno možda čak i prešli granice dozvoljenog na forumu.