Potopljeni Punto - povratak u život
Re: Potopljeni Punto - povratak u život
Imam ja neki lanac...
Lako cemo to poskidati sto se tice filtera vazduha...
Lako cemo to poskidati sto se tice filtera vazduha...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Da ponovim:
grejaci?
dizne?
Burazer na placu cisti TDI masine iz poplava trenutno. Rece mi da mora obavezno to da se skine sto pre.
I za tablu je rekao da kod Puntica mora da se menja, odnosno to je najbolje resenje.
grejaci?
dizne?
Burazer na placu cisti TDI masine iz poplava trenutno. Rece mi da mora obavezno to da se skine sto pre.
I za tablu je rekao da kod Puntica mora da se menja, odnosno to je najbolje resenje.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
sredjeno prvi dan.
prednja tabla/ konzola se nece menjati, ide u rasklapanje i detaljno ciscenje svih kanala, izmenjivaca i svega vodom pod pritiskom.
To nam je sada sporedno.
prednja tabla/ konzola se nece menjati, ide u rasklapanje i detaljno ciscenje svih kanala, izmenjivaca i svega vodom pod pritiskom.
To nam je sada sporedno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I ja sam glup, ali za razliku od tebe nisam jak.Grujic napisao:Ja ću da budem glup a jak, da radim šta mi se kaže
Koja je satnica za sutra?

Gledaću da dođem da vas obiđem da ne napravite neki zijam, samo nek mi neko pošalje koordinate. Dao sam Baxu baterijiski šrafciger sa nastavcima, pa nek ponese ako misli da treba.
Širim haos!
Sad cu da ga stavim da se puni, sve dobro dodje.
Srecno svima sutra, pa da ga pokrenemo
Srecno svima sutra, pa da ga pokrenemo

Identicna kutija filtera goriva je i kod mene na autu. Pazite ako skidate samo sa jednim lance, da ne polomite nosace kojima se kuciste filtera drzi za auto. Najbolje je da imate dva lanca, pa udarite kontru s jednim. Tako ja skidam filter 
I ne skidam creva. Samo onaj konektor gore. Posle da ne bude da flisuju creva, pa to ne diram

I ne skidam creva. Samo onaj konektor gore. Posle da ne bude da flisuju creva, pa to ne diram

Mi uopste nemamo filter goriva, trebalo bi i njega uzeti?
Ma jok. Bajpasovaćemo ga.
Uzmi ga. nisao znao da postoji inače bih te podsetio.
Ja nosim dva prazna balona od vode. Jedan če trebati za ulje, a drugi da isečemo i u njega ispustimo ulje. Ako može nek neko ponese još dva da ispustimo gorivo.

Ja nosim dva prazna balona od vode. Jedan če trebati za ulje, a drugi da isečemo i u njega ispustimo ulje. Ako može nek neko ponese još dva da ispustimo gorivo.
Treba sigurno filter vazduha i vrlo verovatno filter goriva.
Za ono sto zelimo da se pokrene motor na kratko, samo da se ozivi, nije nuzno.
Svakako da je za trajnu upotrebu veoma pozeljno da se zameni filter goriva a posto se sada otvara kuciste nije ga tesko odmah i zameniti.
Za ono sto zelimo da se pokrene motor na kratko, samo da se ozivi, nije nuzno.
Svakako da je za trajnu upotrebu veoma pozeljno da se zameni filter goriva a posto se sada otvara kuciste nije ga tesko odmah i zameniti.
Ja imam jos jedan balon od vode...
AJ videcu, onda sutra da svratim pred dolazak do AP Sporta, da kupimo filter goriva, kao i kocionu tecnost Tutelu.
AJ videcu, onda sutra da svratim pred dolazak do AP Sporta, da kupimo filter goriva, kao i kocionu tecnost Tutelu.
Posle da sve zaliju Frutellom. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Gledacu da dodjem oko ili posle 15h, mogu da ponesem mali kilo kljuc 2.5-11nm 3/8 cetvrtka pa ako neko ima nastavke za tu velicinu nek ponese. Nesto jos od alata cu poneti.

paja napisao:Ma jok. Bajpasovaćemo ga.![]()
Nemoj seci taj balon. Imam ja vec isecenu kantu u koju ispustam ulje. Eno je spakovana u gepek.