Napisao sam ja da je pisanje Švicaraca i Delije malo degutantno, pošto dosta ljudi u Srbiji bukvalno nema šta da jede ali dobro, oni znaju najbolje.
Inače apropo onih 5000e

Ali dobro, ima barem dobra klopa i otvorili su ikeu

Ko li je tebi zadrmao kavez?hidroponika napisao: 28 Okt 2017, 23:03 Ne nego kao picka odes iz Srbije zarad malo lepseg asfalta i okrecenih fasada.... Nemoj slucajno da vam padne napamet da se borite za tu istu Srbiju, da promenite pa da stvarno bude bolje. Pradedovima su vam Turci pet vekova nabijali klinove pod nokte, jebali zene i razne druge zulume cinili pa nisu prodali veru za veceru. A vi koji ste otisli zarad lepsih fasada i odrekli se Srpstva i Srbije ,vi cija ce deca , unuci biti Nemci, Svajcarci ili koji god vec ostanite tamo gde ste i ne razmisljajte mnogo kako je u Srbiji. Da vas je zanimali ne bi ni otisli.
ja pomažem. Roditeljima platio more. Sad ću da im sredim kupatilo. Tati pomalo održavam auto, gume, ulje, servisi mali, veliki. Sestri na proleće dižem fasadu, na leto arterijski bunar. Sestrinoj deci plaćam životno osiguranje. Sestri šaljem telefone koje uzmem preko mreže, kupujem njenoj deci igračke koje ne bi mogli nikad da priušte, dosta odeće, šaljem pare za rodjendane itd. Uglavnom se sve svodi na roditelje i porodicu moje sestre.mića napisao: 28 Okt 2017, 14:52 Nego, sto niko od ovih iz dijaspore ne napisa da li i koliko pomaze svoje u srb?