Ne moraš uzimati biciklistički šorc. Postoje podgaće - gaće sa uloškom koje nosiš ispod običnog šorca ili trenerke.
Ako planiraš da voziš po ovom prohladnom vremenu ja bih uzeo i dres ili bilo kakvu usku sintetičku majcu sa dugim rukavima koja odvači znoj od tela. Ne mora da bude biciklistička, mada su one zgodne zbog džepova na leđima. Majce od istih materijala se prave i za trčanje....
Brzinomer bilo koji krštene firme . Cateye, Sigma....
Sigurno da su i Cube brzinomeri ok. Svetla sam i ja zaboravio. Bitno ti je zadnje da te vide. Tu uzmi što jače ili sa više dioda. Prednje je manje bitno. Sva prednja za pristojne pare služe uglavnom da budeš osvetljen. Ne računaj da sa njima možeš voziti u mrklom mraku.
To teflonsko su mi preporučili u Markoniju. Lakše se nanosi - samo ga naprskaš, ali mislim da mora malo češće da se stavlja od mašinskog. Ima li neko iskustva sa tefloncem?
Ovo i mene zanima. Takodje, kad ste vec rekli za ulje za motor, jel mislite na ono cime se podmazuje lanac na motoru? Drugar ima neko ulje za podmazivanje lanca na skuteru pa reko da vidim da li mogu da ga iskoristim na bicikli?
Gde traziti u Beogradi ili na Novom Beogradu nosac zadnjeg menjaca?
Ako nesto znaci menjac je shimano xt. Ne znam koji model, ako uopste ima drugih modela
Menjač XT klase se kači direktno na ram. Nekada davno najniža klasa bicikala je imala menjače koji su se kačili zajedno sa zadnjom nablom na ram, ali ja to odavno nisam video. Ukratko - trebalo bi da imaš navoj na ramu ispod mesta gde se fiksira zadnji točak, i tu ide menjač.
nsam49 napisao:Gde traziti u Beogradi ili na Novom Beogradu nosac zadnjeg menjaca?
Ako nesto znaci menjac je shimano xt. Ne znam koji model, ako uopste ima drugih modela