Biciklizam
Re: Biciklizam
Avid. Vodi račun da Avid često prodaje na koomad i ono što je logično da je u paru. Proveri pre nego što naručiš.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Uzmi Avid, upari rucice i V kocnice i ima da budes zadovoljan

Pajo pravi odgovorpaja napisao:Kuka treba da je od aluminijuma da bi ona pukla umesto menjača u slučaju nekog peha. Bolje da ona predstavlja slabu tačku, a ne menjač.

Mada, ne mora da bude alu. Može i karbonska.

Crna i karbonska. 

Samo titaniumska kuka doazi u obzir.
Problem polomljenih kuka menjača u Srbiji je vrlo prisutan jer velika većina proizvođača nema predstavnika. Osim male privrede ljudi su slali mail-ove direktno proizvođačima ramova i često su dobijali kuke besplatno.
Jedan momak iz Pančeva je takođe dobio za dž al su ga zamolili da uplati u humanitarne svrhe neki simbolični iznos.
Tako da postoji i ta opcija.

Problem polomljenih kuka menjača u Srbiji je vrlo prisutan jer velika većina proizvođača nema predstavnika. Osim male privrede ljudi su slali mail-ove direktno proizvođačima ramova i često su dobijali kuke besplatno.
Jedan momak iz Pančeva je takođe dobio za dž al su ga zamolili da uplati u humanitarne svrhe neki simbolični iznos.
Tako da postoji i ta opcija.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Dosta su krivi pri tom i sami vozaci koji ostavljaju bicikl naslonjen na stranu gde je menjac, desi se da bicikl padne bas na tu stranu i eto savije se nosac menjaca. Onaj ko ne mari mnogo bolje je da uzme stitnik za menjac, nije skup a dobro dodje, ja sam ga imao na prvom MTB.

Stigle mi i kočione sajle. Sad sve imam.
Biće mi zadovoljstvo. 

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Kuda najcesce vozite bajseve kad idete u grupi mislim na forumska druzenja?
Jako malo smo vozili grupno. Uglavnom ka ostružničkom mostu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisi još ukapirao da je ovo tema za teoretičare, ovde se bajs picani, ćunira, meri i čuva, a ne da se aka kojekuda