Kako ko, ima svakakvih
Obicno NBGD-nasip do Ostruznickog mosta, eventualno skok do Surcina na pivo
Za one sa boljom kondicijom predlozio bih isto s tim da je vracanje preko mosta Ostruznickog pa nazad do Ade starim Obrenovackim putem. Ove godine mora da padne i Avala pa ko hoce bice u najavi jedna rekreativna voznja do tamo
Takodje i jedna tura do Obedske bare bi mogla da padne
Ja tek sad vidim da stvarno u sklopu rama postoji odvojen deo koji drži menjač. Na starom Pežou se menjač kači direktno na navoj na ramu. Mislim da je čak na istom mestu sve, ali ne garantujem.
Google Earth, uključiš Ruler, prebaciš na Path i meriš. Korisno kod planiranja bilo koje ture. Inače što se tiče tvog pitanja - od bloka 70a do ostružničkog mosta ima oko 9.5km.
De nam je lako. Najgora kazna je da ići samo sa Bajkerom na vožnju. On vergla li vergla, a ti pokušavaš da ga stigneš. Ludak još oće i da priča s tobom, a ti se gušiš od nedostatka kiseonika.
Kad ide grupa onda mora da se prilagodi da ga Trojke ne bi banovao pa uspori.
paja napisao:Meni je stari obrenovački najbolji za vožnju. Nema saobraćaja, a asfalt odličan osim možda 200m ispod mosta.
Išli smo Bajker i ja turu NBG, neki bivši vojni kamp iza Surčina pa mostom ka Adi.
Što se mene tiče sve može.
@ Aleksa Zavisi odakle računaš. Tu u lokalu možda 20-25, a meni od kuće 50-60.
Odlican put ja tim putem idem na adu sa bajsem. Isao bih sa vama u voznju ali mi bas daleko da pedaliram do BG-a pa sa vama turu da odradim pa nazad za Obrenovac nisam bas u tolikoj kondiciji. Ako se odlucite za obedsku baru ja mogu da vam se pridruzim jer u svakom slucaju prolazite pored mog kraja, ili da se nadjemo u Boljevcima u Nautickom selu na kafici
Kad sam vec napisao post htedoh jos nesto da pitam u vezi kocnica sam su me zvali iz prodavnice gde sam kupio bajs i nude mi kocnice na oko mi izgledaju bas ekstra a i boja mi se uklapa.
Ove ruzice http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... 610/13292/
i ove kocnice http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... NJA/13297/
Izadje me 6530 din. vrede li necemu i dali se isplati uzimati ih?
Google Earth, uključiš Ruler, prebaciš na Path i meriš. Korisno kod planiranja bilo koje ture. Inače što se tiče tvog pitanja - od bloka 70a do ostružničkog mosta ima oko 9.5km.
Znam, tako i ja merim gde sam svuda bio, prosao...
Da Avid je bolji za dve klase, al je siv. Ako hoćeš crne uzmi taj Shimano. Nećeš ti osetiti razliku u kvalitetu.
Druga opcija za crnu kombinaciju je da naručiš crne XT kočnice iz Mađarske, a da uzmeš te crne ručice ili da nađeš Avid 3 ručice.
Šta god od toga da uzmeš nećeš pogrešiti. Sve će te to zaustaviti naročito ako uzmeš kvalitetne buržire.