To je jos I solidna relacija.danijel00 napisao: 10 Feb 2018, 06:57 Ja vozim dete 2.5 tamo i tolko nazad, pa uveče ponovo...
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

To je jos I solidna relacija.danijel00 napisao: 10 Feb 2018, 06:57 Ja vozim dete 2.5 tamo i tolko nazad, pa uveče ponovo...
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Zato je najbolje kada auto ima i jedan i drugi pokazivač. Npr. Lancia Thema 2.0 turbo je imala za temp. vode, temp. ulja i pritisak ulja:dragvorl napisao: 09 Feb 2018, 16:45 Jos jedan problem kod zagrejanosti na radnu temp je sto se uglavnom gleda temp vode, a to opste ne znaci da je ulje zagrejano sto je takodje vrlo bitno. BMW npr. umesto temp vode ima instrument za temp ulja.
Sudeći po Puntu i onom kuckanju koje se čuje kada je hladno i postepeno se smanjuje kako se auto zagreva, treba desetak minuta da postane dovoljno tečno i lepo naulji glavu motora. Sa 5-30 uljem ljudi kažu da se ne čuje, ali sam ustanovio da se i dalje primeti, samo je veoma tiho.McGruja napisao: 09 Feb 2018, 17:00 Ma za minut je motor nauljen, koja god spoljna temperatura da je
Utiska sam da se plava lampica bas prebrzo gasi. Ali valjda japanci (meksikanciSloba napisao: 10 Feb 2018, 15:12 Sija plavo- ne cepaj, crvena - stani. Koga briga jel ovoliko ili onoliko stepeni C.