Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
http://trattoriacampania.com/
gaginjo, na ovakvoj pici iz peci na drva mora postojati ovih crnih delova i to se smatra kao feature a ne nedostatak. E sad i tu ne sme da se pretera tj. ne sme se osecati ukus zagoretine dok jedes. Koga zanima ima na jutubu gomila klipova samo se ukuca neapolitan pizza, preporucujem munchies kanal.
gaginjo, na ovakvoj pici iz peci na drva mora postojati ovih crnih delova i to se smatra kao feature a ne nedostatak. E sad i tu ne sme da se pretera tj. ne sme se osecati ukus zagoretine dok jedes. Koga zanima ima na jutubu gomila klipova samo se ukuca neapolitan pizza, preporucujem munchies kanal.
Ja svako jelo volim malo rešije da bude 
Sent from my MI 5 using Tapatalk

Sent from my MI 5 using Tapatalk
+1
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ova poslednja jos moze da prodje, izrezao bih to crno, ali ste kacili i mnogo gore slike. Ne podnosim zagorelo.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Gde svratiti Dojran - Gevgelija?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
U Gevgeliji Boko restoran, ako ne voliš jagnjetinu. Ako voliš - onda Mrzenci i Javor Džoko.
Novosadisti, jel može neki predlog za restoran koji ima sadržaje za decu? Da mogu negde da skaču dok se jede? Može i okolina, 30km od NS.
Pretpostavljam da će biti predlog za lokale gde sam već bio, ali sigurno ima i nekih lokala koje sam možda i preskočio ili se otvorio neki novi,šta znam.
Pretpostavljam da će biti predlog za lokale gde sam već bio, ali sigurno ima i nekih lokala koje sam možda i preskočio ili se otvorio neki novi,šta znam.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ovako iz glave Salas 137, ima veliko dvorište , secam se da je nekad bilo tih zezancija za decu. Možda je sada drugačije.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Boko restoran, prvi utisak fenomenalan, sad čekamo klopuHeinz napisao:U Gevgeliji Boko restoran, ako ne voliš jagnjetinu. Ako voliš - onda Mrzenci i Javor Džoko.

Odlična klopa. Hvala na preporuci!

Brkin salas.member napisao:Novosadisti, jel može neki predlog za restoran koji ima sadržaje za decu? Da mogu negde da skaču dok se jede? Može i okolina, 30km od NS.
Sent from my SM-J500FN
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Dobar predlog. Ja sam bas skoro bio na decijem rodjendanu i bio sam prijatno iznenadjen. Jedina stvar koja moze predstavljati problem (ako sam ih dobro razumeo) je sto se ne moze tek tako banuti, vec se mora prvo nazvati i najaviti.
- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
U Mrzence na jagnjetinu, ali u Javor Agape. Meni bolja nego kod Džoke.havijer napisao: 22 Avg 2018, 09:56 Gde svratiti Dojran - Gevgelija?
Da, da. Obavezno pozivDukeNS napisao:Dobar predlog. Ja sam bas skoro bio na decijem rodjendanu i bio sam prijatno iznenadjen. Jedina stvar koja moze predstavljati problem (ako sam ih dobro razumeo) je sto se ne moze tek tako banuti, vec se mora prvo nazvati i najaviti.
Sent from my SM-J500FN
Danas obisli Majstora i margaritu, Bianca ubija.

Posle svratili do DJ poslasticarnice. Sta znam, nije mi nesto sladoled. Tj OK je, ali nista specijalno. Nekako je "praskast". Otprilike mi je u Poslasticarnici bolji koliko je skuplji. Jeo sam cokoladu, plazmu i mak.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posle svratili do DJ poslasticarnice. Sta znam, nije mi nesto sladoled. Tj OK je, ali nista specijalno. Nekako je "praskast". Otprilike mi je u Poslasticarnici bolji koliko je skuplji. Jeo sam cokoladu, plazmu i mak.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk