Parkiranje
Re: Parkiranje
Koliko svađa danas, masovni neki PMS?
Tapatalk
Tapatalk

pavle opusti se, umesto da ispadnes faca i za neke stvari koje si napisao okrenes na smeh, samo zapadas dublje bez potrebe...

Nisi dobro razumio zbog čega sam citirao jednu od tvojih rečenica.pavle napisao:Dobro nisam sve gore pobrojano nego sam i nepisemen, mozda ni osnovnu skolu nisam zavrsio???
Što kaže Dragan, iskuliraj

Poz
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Potpuno si upravo
bolje da sam napisao mrzim invalide i nepismen sam, mozda biH i bolje prosao 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Parkiranje
HAARPnidza napisao:Koliko svađa danas, masovni neki PMS?
Tapatalk

Послато са GT-N7100
A sto se na primer ne uvede da su svi krivi za sve dok ne dokazu suprotno da su nevini.pavle napisao: sto se naprimer uvede na da kupei, kabrioleti, sedani da nmg da se registruju za invalide...
.
Ili se na primer kazni taj neki konkretan pojedinac za falsifikat i to takvom jacinom mere kazne da ce narednih 10 godina razmisljati. Na primer, kazna u visini novca za 10 regularnih godisnjih registracija za npr Porse, dodela 25bodova, upucivanje na psiho pregled i recimo 60 radnih dana drustveno korisnih poslova.
Naravno, preuvelicavam pomalo da se shvati da se zloupotreba kaznjava kroz individualni postupak ka odredjenom licu a ne kolektivno kaznjavanje neduznih
Jos laksi metod, ukinuti besmisleno skokovito progresivno oporezivanje prema kubikazi i uvesti linearni porast cene registracije. Nema motiva nema ni ideje o zloupotrebi.
- pavle
DukaBG napisao:Nisi dobro razumio zbog čega sam citirao jednu od tvojih rečenica.pavle napisao:Dobro nisam sve gore pobrojano nego sam i nepisemen, mozda ni osnovnu skolu nisam zavrsio???
Što kaže Dragan, iskulirajnema potrebe za daljom raspravom
![]()
Poz
Izvini, onda malo mi je skocio prtisak, a mislio sam da si na tom mislio, posto sam brzo kucao... Izvini jos jednom ...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ovo si napisao hladne glave, nije u afektu, znači tako misliš.pavle napisao: da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenje
Never Say Never Again
- pavle
Pa upravo tako, ovo sto si ti napisao je konstruktivno i pametno, ja mislim da vec postoje u nacrtima, neka ovakva zakonska resenja... Ja sam hteo da pricamo na ovakvom nivou pametno i konstruktivno, a ne sto sam rekao neke stavri treba drugacije da se urede ili da se ukinu.. ispalo je ja mrzim invalide i bahato sam deriste !!!ljubitelj napisao:A sto se na primer ne uvede da su svi krivi za sve dok ne dokazu suprotno da su nevini.pavle napisao: sto se naprimer uvede na da kupei, kabrioleti, sedani da nmg da se registruju za invalide...
.
Ili se na primer kazni taj neki konkretan pojedinac za falsifikat i to takvom jacinom mere kazne da ce narednih 10 godina razmisljati. Na primer, kazna u visini novca za 10 regularnih godisnjih registracija za npr Porse, dodela 25bodova, upucivanje na psiho pregled i recimo 60 radnih dana drustveno korisnih poslova.
Naravno, preuvelicavam pomalo da se shvati da se zloupotreba kaznjava kroz individualni postupak ka odredjenom licu a ne kolektivno kaznjavanje neduznih
Jos laksi metod, ukinuti besmisleno skokovito progresivno oporezivanje prema kubikazi i uvesti linearni porast cene registracije. Nema motiva nema ni ideje o zloupotrebi.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Одг: Parkiranje
Nema ga vise. Pokrali ganci delove.Ivan napisao:HAARPnidza napisao:Koliko svađa danas, masovni neki PMS?
Tapatalk
Послато са GT-N7100

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa ono, ti sebe znaš najbolje.
Krmak jeste bio u jednom slučaju, nisam raspalio namerno ali sam video da masti burek unutra a krme nije hteo da vidi dečija sedišta u autu koji je zagradio a ni onaj žuti trougao na zadnjem staklu. E pa kud ne lupih jače.
Gde beše ima onih kao kapica kojima se odvrće ventil na gumi? Oduvek sam hteo da imam to za prvu pomoć
Krmak jeste bio u jednom slučaju, nisam raspalio namerno ali sam video da masti burek unutra a krme nije hteo da vidi dečija sedišta u autu koji je zagradio a ni onaj žuti trougao na zadnjem staklu. E pa kud ne lupih jače.
Gde beše ima onih kao kapica kojima se odvrće ventil na gumi? Oduvek sam hteo da imam to za prvu pomoć

Boringly average, but also perfect for school run mums
A ti si neki superheroj, pa bi cekao lika sa bentlijem da se obracunas sa njim uzivo?pavle napisao:da i krmak je bas kriv sto su neki parkinzi pravljeni u srbiji, kao da su jos 70e i da svi voze ficu i stojadina...Ji 4Tze napisao:Super mi je ovo, kad završim fakultet, uzecu mali auto i parkiraću se lepo
Posle kukate što vam lupe vrata.
Mora malo da se lupi ako krmak nije ostavio dovoljno mesta...
i uvek moze nesto da se lupi, samo neki ljud, grebu kljucem, lupaju vrata, lome brisace, buse gume, jer su p**ke!!
Ja sam picka, jer sam lomio brisace, pa cak i retrovizor jednom, jer sam ga udario rukom iz besa u afektu, bahatim seljacima koji se parkiraju na 2 mesta, pa ja ne mogu da se parkiram, ili mi stanu tako da ne mogu da udjem u kola, pa se ceo isprljam da bih uopste dosao do svojih vrata, da otvorim prozor, da bih mogao da podignem rucnu, da izguram auto, da bih mogao da udjem u njega.
I da, picka sam. A ti se nadaj da necu zbog tvoje Alfe morati da kruzim nekom ulicom 20 minuta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pavle
super sada si lepo uvelicao kljucne delove recenica, ali ja sam kasnije pojasnio sto sam to napisao i sta sam hteo da kazem i vidis dole ja sam pisao da sam ok, sa ostalim pravima sto se garantuje licima sa invaliditetom.... i ja ne vidim sta je u koliziji sa onim sto sam kasnije rekao, posto sam sve lepo objasnio... ja cu opet da ti ponovim da ja mislim da pitanje registracije uopsteno i nacelno moze mnogo bolje da se resi, a i pitanje parkinga... i ajde mi lepo objasni, koja je poenta, ovog tvog posta ??? molim te !!!profesorPROST napisao:Ovo si napisao hladne glave, nije u afektu, znači tako misliš.pavle napisao: da ali to je nastalo zato sto je to neko pametan u ovaj zemlji smislio, sta sto je neko invalid on ima slobodno mesto, a ja moram da ga trazim, sto nisam invalid, ili ja placam registraciju 2 000 evra, a on 200 e... ja razumem da npr svaki objekat treba da ima prilaz za ivalide, da svaka osoba, wc... mesto i ulaz u autobusu... ali parking mesto to je vec preterivanje !!! naravno to je moje misljenje
Malo da se odmorite, bio je dugačak dan.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...