To smo polomili on i ja 50/50paja napisao:
Bajkera koji je, osim što je polomio ono za šta je rekao da je lako lomljivo![]()
Btw, ja sam stvarno iznenađen koliko je krto..
To smo polomili on i ja 50/50paja napisao:
Bajkera koji je, osim što je polomio ono za šta je rekao da je lako lomljivo![]()
Što više budemo odlagali to je manja šansa da je vratimo.Grujic napisao:Sem napisanog ja mislim da vraćanje table uopšte neće skoro, ima tu još mnogo da se pere...
Mala crna kutijica koja je stajala ispod table sa osiguracima i vezana plasticnom vezicom je cenntrala od daljinskog otkljucavanja koja je naknadno ugradjena.Nema alarm ima zeder, zeder kad je aktivn moze da se da kontakt ali ne moze da alnasuje, ostalo je sve fabricki.Bax napisao: Ali problem je sto i dalje nemamo pojma sta je sve crklo, od ovih preskupih stvari, a sta nije.
Pogled na neku elektorniku, verovatno centralna, ili alarm, je bila zasu, to je sve unutra oksidovalo...
Ima ta neka centrala ispod volana, verovatno imobilajzer, isto napunjena sa vodom.
To je to - kada ne prepozna kod, onda je simptom upravo da može da se vergla, ali ne i upali.Bax napisao: Moguce da je problem sto je otkacena centrala za kod kljuc, ako je to ona sto je ispod volana....
Kod mene je drugacije. Ne mogu ni da verglam. Samo treperi lampica sa kljucem. Izvucem kljuc i vratim, radi sve.snork napisao:To je to - kada ne prepozna kod, onda je simptom upravo da može da se vergla, ali ne i upali.Bax napisao: Moguce da je problem sto je otkacena centrala za kod kljuc, ako je to ona sto je ispod volana....