Darko napisao: 23 Okt 2018, 11:03
Nikad nisam seo u petrus. Toliko mi izgleda fensi, sljastece, pozerski, kad vidim da dosta mase sedi tamo samo da bi bili vidjeni i napravili selfije, izgubim svaku zelju da boravim tamo. Sve da sluze svetu vodicu ne privlace me takvi lokali.
A eto, mene naprotiv ne privlače lokali gde sedim na naslaganim paletama ili rasklimanim stolicama iz 2.sv.rata koje su donesene iz švapskih kuća. Umesto sijalice imaš smrdljivi fenjer. Umesto WC imaš klozet itd.
member napisao: 23 Okt 2018, 13:10
A eto, mene naprotiv ne privlače lokali gde sedim na naslaganim paletama ili rasklimanim stolicama iz 2.sv.rata koje su donesene iz švapskih kuća. Umesto sijalice imaš smrdljivi fenjer. Umesto WC imaš klozet itd.
Kako stojimo se pečenjem u Beogradu i okolini? Vidim Ledine kalirao malo kvalitet posle selidbe, a ne vozi mi se uvek na Altinu kod Stefana. Znam Durmitor, dajte jos nesto. Samo vrhunski kvalitet molim.
Pečenje (jaga s ražnja) bila OK u Staroj Daščari na Topčideru. Za vikend biće toplo, možda vredi iskoristiti baštu dok može. Obavezna rezervacija (mesta i mesa).
danijel00 napisao: 26 Okt 2018, 18:37
Evo jedna milanska Pizza. Možda najveće nešto što sam ikad dobio u tanjir u italiji jedva sam pojeo.
U NS od Pizza volim Napoli centrale i Garden.
Savoca i palazzo mi se uopšte ne dopadaju...
Sent from my BBD100-1 using Tapatalk
Ako si u Milano i dalje probaj u Spontini pizzu, mozda ne u onaj kod Duoma, to ej nekako klasicna "Milanska", tj njihova je i specificna a ima ih po svijetu
Plus za Garden u NS a mesina u Sokače Niško u Temerinskoj ulici.Zaista najbolji roštilj koji sam u Novom Sadu imao čast da konzumiram.Prava južnjačka receptura i ukus.
Darko napisao: 23 Okt 2018, 11:03
Nikad nisam seo u petrus. Toliko mi izgleda fensi, sljastece, pozerski, kad vidim da dosta mase sedi tamo samo da bi bili vidjeni i napravili selfije, izgubim svaku zelju da boravim tamo. Sve da sluze svetu vodicu ne privlace me takvi lokali.
+2
Sedeo sam u tom Petrusu 2x, jer sam morao, prvi put zbog nekih kolega iz D koji su dosli u firmu, drugi put je drustvo neko vec sedelo tu. Pozeraj, selfiji, i glumljenje svega sto nije. Fesii kafana koliko hoces, ove osrednje se slabo otvaraju. Meni je Panter ok, jeo sam par puta, vise mi je lokacija za pivo i kafu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money