Biciklizam
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
Kakav crni camac, penji se na novi most pa onda pun gas u Ostruznicu. 

Biće svega, tek smo krenuli. Mora i bajs da se čekira, kako sam ga uzeo samo sam seo i vozim. Neće valjda nešto da otpadne.
Jedino sto sam ga pogrebao dosta iako ga pazim ko malu bebu. Nije mi jasno kako ga je prethodni vlasnik onako sačuvao... Nije da ga nije vozio, vidi se po zadnjoj gumi. Verovatno nije stajao na terasi i nije bio vožen maleckim liftom...
Tapatalk Pro
Jedino sto sam ga pogrebao dosta iako ga pazim ko malu bebu. Nije mi jasno kako ga je prethodni vlasnik onako sačuvao... Nije da ga nije vozio, vidi se po zadnjoj gumi. Verovatno nije stajao na terasi i nije bio vožen maleckim liftom...
Tapatalk Pro
Vidi, Pajo, moracemo da popricamo.... Jedan mali serminar ne bi skodio.paja napisao:Pa da li si normalan?To samo tebi može da padne na pamet.
![]()
Naravno da nisam bre.
Em ti je bicikl od plastike, em su ti buziri komplet ugrozeni

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja danas napravio 20km, a od kada sam počeo ove godine oko 100, mora to malo da se intenzivira, nego moram da kupim one bajkerske ćega sa tapacirom, blatobrane, pedale, šiftere, torbicu, to mi je sve neophodno.
Gde je to najpovoljnije? Šiftere, pedale, torbicu i blatobrane sam našao, to ću sledeće nedelje, to su one koje su savetovali Paja i Bajker SL M-310 3x7 šifteri, pedale ove, blatobrane ne znam koje. Eventualno neki savet oko blatobrana na šta da obratim pažnju, kupujem ih da bih bio autonoman po kiši jer mi je bicikl prevozno sredstvo pre svega. Nisu skupi, reda 500-1000 dinara oba. Još kad bih ulovio gaće na nekoj akciji, ne daje mi se baš 4000 za to.
Gde je to najpovoljnije? Šiftere, pedale, torbicu i blatobrane sam našao, to ću sledeće nedelje, to su one koje su savetovali Paja i Bajker SL M-310 3x7 šifteri, pedale ove, blatobrane ne znam koje. Eventualno neki savet oko blatobrana na šta da obratim pažnju, kupujem ih da bih bio autonoman po kiši jer mi je bicikl prevozno sredstvo pre svega. Nisu skupi, reda 500-1000 dinara oba. Još kad bih ulovio gaće na nekoj akciji, ne daje mi se baš 4000 za to.
Re: AW: Biciklizam
Ja kupio neke backup cega u Lidlu za manje od 10e a one odlicne... ko ove markirane 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa to, ne treba mi Scott realno, ne idem na neke relacije, a ipak je to bitan deo opreme.
To su ove...
http://www.lidl.de/de/crivit-sports-her ... 0750-c9502
Kraci model, Radler.
Imam i Cube koje su dosta skuplje ali ne primecujem razliku... udobne su i jedne i druge. Mozda su ove iz Lidla losijeg kvaliteta ali to cemo tek da vidimo.
Kraci model, Radler.
Imam i Cube koje su dosta skuplje ali ne primecujem razliku... udobne su i jedne i druge. Mozda su ove iz Lidla losijeg kvaliteta ali to cemo tek da vidimo.
Ima Crivit garderobe na CB oglasima.
Aman zaman ljudi.....Floyd napisao:To su ove...
Kraci model, Radler.
Ja godinama vozim biciklisticke pantalonice koje normalno imaju ulozak. Niko vas ne proziva pederom, ne upali vam se koza jer se konstantno luftirate, imate krace i duze modele, mozete i u kafic sa njima a da vam ne bleje u splovilo, brzo se suse posle pranja.
Batalite te ultra gace za supermen bicikliste

Ovo je sjajno. Gde to da pazarim?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
@nidzo, ne znam kakvo je trenutno stanje u Planet Bike. Obicno kad ovako nesto dodje, brzo se probere. Takodje imas majice sa kragnicom ili kosulje tako da ne moras da nosis ove uzane dresove. Cena zna da bude malo jaca jer je ovo fensi roba.
Neka ti bajker ili paja (ako ima) puste Sukijev telefon. Mada on vise drzi robu za profesionalce koji se ne modiraju na biciklu.
Neka ti bajker ili paja (ako ima) puste Sukijev telefon. Mada on vise drzi robu za profesionalce koji se ne modiraju na biciklu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije losa ovakva vsta sorca, ali po meni sorc mora imati lastis oko struka, a to jedino ispunjava prvi sa slika.
Lepše jeste ali ne znači i da je nužno bolje.
Imam ovakav šorc. Uzeo sam ga u Planetu, a treba pogledati i u Matriolimpu jer i jedni i drugi uvoze North Wave.
Ko hoće da vozi duge vožnje, naročito kad krenu vrućine nek ide na klasičan jednoslojni uski šorc.
Problem sa ovim bermudama je u tome što su dvoslojne. Prvi sloj su podgaće sa uloškom, a drugi je sam šorc. Kada se dugo vozi i jako znoji spoljni sloj krene da se lepi za telo i falta, a samim tim i da smeta. Sva mesta na kojima nastanu nabori su potencijalne tačke iritacije kože.
S druge strane estetski su prihvatljivije, moguće je nositi i same podgaće ispod neke trenerke ili bilo kog šorca... Mada, moguće je kupiti i samo podgaće.
EDIT Šuki http://www.matriolimp.com/
Imam ovakav šorc. Uzeo sam ga u Planetu, a treba pogledati i u Matriolimpu jer i jedni i drugi uvoze North Wave.
Ko hoće da vozi duge vožnje, naročito kad krenu vrućine nek ide na klasičan jednoslojni uski šorc.
Problem sa ovim bermudama je u tome što su dvoslojne. Prvi sloj su podgaće sa uloškom, a drugi je sam šorc. Kada se dugo vozi i jako znoji spoljni sloj krene da se lepi za telo i falta, a samim tim i da smeta. Sva mesta na kojima nastanu nabori su potencijalne tačke iritacije kože.
S druge strane estetski su prihvatljivije, moguće je nositi i same podgaće ispod neke trenerke ili bilo kog šorca... Mada, moguće je kupiti i samo podgaće.
EDIT Šuki http://www.matriolimp.com/