Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Stigla zima...

Post od Ji 4Tze »

znam, video sam te ranije u suprotnom smeru ali nisam mogao da idem tako sporo :mrgreen:
PM ti je isključen
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Ogi napisao:Salis se ?
Ne, sto?
Ozbiljno kazem.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Lako je tebi kad si na /65 profilu gume :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Pa pogledaj sajt i ostavljene komentare pa proveri kako reaguju. I sam sam ostavljao mnogo puta bez ikakve reakcije. U svakom slucaju, potpuno nenormalan sled stvari je da ja moram njih da obavestim da bi oni nesto uradili. Pri tome moram i da slikam da bi gospoda videla i procenila da li da izlaze. Sta kao zaustavim saobracaj, izadjem iz auta, slikam iz svih uglova i nastavim ? Oni bi trebalo da imaju dva coveka bukvalno koja se voze kroz grad i zapisuju. Govorim o epi centru grada gde krater ne moze da se zaobidje, jednosmerna ulica. Neobjasnjivo. Postoje rupe ciju evoluciju pratim vise godina jos od kako su bile bebe. Mada kapiram da nekome ni ova rupa ne smeta, evo na primer Heroj je rekao da je Svetogorska kao pista. :srbin:
Poslednja izmena od Ogi u 02 Feb 2017, 12:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ogi da li si skoro prosao starim zeleznickim mostom ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Bogu hvala nisam, on ne postoji u mojoj glavi.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ogi napisao:. Postoje rupe ciju evoluciju pratim vise godina jos od kako su bile bebe.

:D
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ispratio sam ih u punoletstvo, brzo rastu
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ogi, preseli se na periferiju. U grad idi samo kad moraš. Biće ti život lakši.

Ja te rupe velike nigde ne vidim. Tu i tamo naletim na neku, ali nema potrebe da vozim slalom.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ovde danas zatvorili jednu traku, dva bagera, dva kamiona i središe tri rupe :mrgreen: kao da obnavljaju 120 metara
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Tačnije
trojanac napisao:Ogi, preseli se na periferiju. U grad idi samo kad moraš. Biće ti život lakši.

Ja te rupe velike ne vidim. Nema potrebe da vozim.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Imam i te kako. Samo na terapije što idem tri puta nedeljno, pa do mojih isto par puta u toku nedelje, do grada kad šta treba... Ali najviše idem na autoput i kroz Zemun, Novi beograd, a tu realno nema nekih problema, da sam ja primetio. Možda da uzmem i30 od Ogija na par dana. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

passenger napisao:Ovde danas zatvorili jednu traku, dva bagera, dva kamiona i središe tri rupe :mrgreen: kao da obnavljaju 120 metara
Ispravka: ipak menjaju dva puta po 40-50m trake zbog 3,4 rupa. Jedna traka je prohodna, drugu menjaju. Posle će obrnuto. Semafor reguliše saobraćaj.

Bar znam gde ide porez. Obnavljanje 100 metara puta zbog 5 rupa
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Ogi napisao:Pa pogledaj sajt i ostavljene komentare pa proveri kako reaguju. I sam sam ostavljao mnogo puta bez ikakve reakcije. U svakom slucaju, potpuno nenormalan sled stvari je da ja moram njih da obavestim da bi oni nesto uradili. Pri tome moram i da slikam da bi gospoda videla i procenila da li da izlaze. Sta kao zaustavim saobracaj, izadjem iz auta, slikam iz svih uglova i nastavim ? Oni bi trebalo da imaju dva coveka bukvalno koja se voze kroz grad i zapisuju. Govorim o epi centru grada gde krater ne moze da se zaobidje, jednosmerna ulica. Neobjasnjivo. Postoje rupe ciju evoluciju pratim vise godina jos od kako su bile bebe. Mada kapiram da nekome ni ova rupa ne smeta, evo na primer Heroj je rekao da je Svetogorska kao pista. :srbin:
Ja sam zvao za rupu kod tasta koja i nije bila bas velika, ali svakako dosadna jer je bas ispred njegove kuce, za dva dana su dosli i odradili posao i do dana danasnjeg sve je ok.
Od tada je proslo dve godine, i nije EPIcentar grada, vec Altina u Zemunu.
To je iz mog iskustva zato sam ti rekao, sto se mene tice ni ne moras, ja ako sam dobro ispratio pises o Vlajkovicevoj ulici, nisam prosao pa vise od 10 godina pa me bas i nesto ne tangira oce li neko prijaviti ili ne, ali mi je jako bitnos da tamo kuda ja prolazim i gde ima rupa prijavim.
Samo sam pokusao dobronamerno da ti ukazem na tu mogucnost(koja funcuonise-bar u mom slucaju) na tebi je da ocenis vredi li ili ne vredi truda, svakako ne cenimo svi iste stvari isto i sto je vredno truda ili cimanja za mene mozda za tebe nije, i obrnuto.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Milos napisao:Ogi da li si skoro prosao starim zeleznickim mostom ?
Još jedan tender se raspisuje i ove godien bi trebalo da se usvoji rešenje, a do kraja 2019. da bude gotov i to na dva nivoa.

Ako bude kao bolnica u Borči, koja radi bar godinu ili dve, a ne znaju ni gde će da je ture, pre ću ja dočekati penziju.
Odgovori