Upravo tako. Ima banalnih propusta i na daleko skupljim modelima.RINGE napisao:Kad se javljaju ove decije bolesti koje si naveo? Ja ih jos nemam za ovih 8k km ali predpostavljam da je to jos uvek mala kilometrazaKako god, sve sto si navao je potpuno u Suzuki duhu.
Prozor vibrira od 0 km. Fali mu oslonca u ramu kada se spusti na određenu visinu, pa trese i kucka, pre svega kada se vozi po neravnom terenu. Čim se pomeri malo gore ili dole odmah promeni zvuk ili potpuno prestane pa nije strašno, ali moglo je i bez toga, naročito posle redizajna. Vrata pretinca su kriva manje ili više odmah. Uporedi zazore, gornji i bočne u odnosu na ostatak table. Ne znam kako je kod tebe, ali na nekim primercima bude jako očigledno. Loša plastika. Široke bočne lajsne posvetle brzo, čak i u salonu ili na sajmu budu svetle, sve zavisi gde je stajao auto. Rešenje je povremeno nanošenje Turtle Wax - Black in a flash spreja ili sličnog sredstva. Plastični rubovi karoserije su odlični, kod mene su posle 4 godine isti kao i prvog dana. Što se sedišta tiče, problem se pojavljuje na 10-20 k km, kako kome. Verovatno zavisi od težine vozača. Problem je u makazama za podešavanje visine. Kada se zvuk javi, može se ublažiti delimično tako što se ručicom sedište podigne ili spusti u odnosu na poziciju na kojoj se škripanje javilo. Servisi nemaju rešenje za to.