steva_anya napisao:Prosle nedelje bio u restoranu "Srbija" na ibarskoj magistrali. Klasican krkanluk  

Neki su pricali kako im je opao kvalitet, medjutim meni je kao i pre - standardno dobro. 

Jeste opao kvalitet od kako su promenili kuvara. Odavno odavno nema ni njihov neki specijalitet Srbija. Zadnja 3 puta je bilo fus, od tad ne idem uopste unazad vise od pola godine, niti cu svracati.
Za MB sam cuo, svi pricaju da je odlicno pecenje, vala ima sad za vikend da odem pa kud puklo.
Dobar a ne skup rostilj imate u Walteru (po domacem filmu naziv, ambijent takodje), cevap je vrh i po tome je Walter poznat, biftek presecen i reš uuu milina. Nalazi se u Strahinjica Bana, cene ne deru kozu, cak je i povoljno kad se pogledaju ostalí
Etno fazon i odlicna klopa u Salašu, Gardoš, ul. Sindjelićeva br. 34. Sve je dobro, sve je domace, cak i za pite razvlace kore, stvarno odlicno.
Staro Ognjiste, na uglu Jurija Gagarina i dr. Ivana Ribara, na samoj raskrsnici. Ćuretina u mlincima, teletina ispod sača sa prelivom belog vina (meni licno lepse bez preliva belog vina) itd.
Itd.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.