LukaMaletin napisao:Ovde u Sloveniji još nisam video pumpadžiju da radi svoj posao.
Bikoz Bosanci
Sent from my iPad using Tapatalk
LukaMaletin napisao:Ovde u Sloveniji još nisam video pumpadžiju da radi svoj posao.
Jesi platio majstoru ili on ceka naftase da mu plate?jovanns napisao: 09 Feb 2018, 16:05Ja sam sa njima završio, rekli su samo da ih uputim na majstora koji radi i da će oni srediti sve ostalo.dragvorl napisao:Super si prosao ako ce sve platiti bez cimanja.jovanns napisao: 09 Feb 2018, 14:47 Sve je rešeno ispran sistem, ceh 140e.
Pumpa snosi troškove i moram da ih pohvalim jer su mi bez računa izašli u susret i pogledali kamere i odmah su prihvatili odgovornost, u pitanju je Avia.
Još jednom svaka im čast na poslovnosti.
Ja im ne dam zato sto mi usvinje auto jer ih boli djoka, jedan u stotinu njih ocedi pistolj pre vadjenja.stefanan napisao: 09 Feb 2018, 15:43 Nikad ne sipam samdobro lažem, ali prilično sam siguran da nisam preko 10 puta sipao sam
Oko toga bas umem da napravim scenu, nervira me kad vidim da su videli da sam stao i kao bleje
Jeste to gadno, i sam stanem pa razmislim dobro sta treba da sipam jer vozim i benzinca i dizela i stalno ih menjam.. par sekundi gledam red u auto red u pistolj za koji se hvatamsasa lbg napisao:Isto sipam sam, imam 2 dizel auta , benzin sam zadnji put sipao pre 11 god i na sve to letos 600 km od kuće greškom sipam benzin.Ogi napisao:UVEK sipam sam.
Nikad ne znaš šta će da se desi bez obzira na pažnju.
Vrag nikad ne spava!
Sent from my iPhone using Tapatalk