Markoni napisao:
Ja nisam neki preterani ljubitelj VW, ali ispade u ovih par tema kao da bih zivot dao zbog njega
ma oduvek si mi bio sumnjiv
ti i ovaj trojanac sa vtecom, ne zna se koji je gori i neobjektivniji...
ovaj motor kao motor, bazni, uopste nije los sam po sebi i verovatno je povozniji od 1.6b starije konstrukcije u autu te klase, i kao takav ce stvarno zadovoljiti vecinu domacica kad krenu na pijacu ili po dete iz obdanista... sto kaze grujicd pravo pitanje koje je sakriveno iza ovolikih razbacivanja njutnima, obrtajima i konjima je da li je pouzdaniji nego pre. to ce pokazati vreme, kao i pouzdanost svih novih dvo, tro i cetvorocilndrasa zapremine 0,9-1,2l...vec su svi u drugoj generaciji ili usavrsenoj prvoj, tako da i tu ne bi trebalo da bude problema. bar se nadam...
zasto je wv sad stavio kais umesto lanca? stvarna potreba jer lanac nesto ne moze da odradi ( u sta sumnjam ), namerno povecanje troskova eksploatacije radi mogucnosti smanjivanja nabavne cene ili nesto sasvim trece? kad bude polovnjak to mu sigurno nece biti prednost u necijim ocima jer mnogi vole da odmah kazu kad prodaju auto kako za njega ne treba veliki servis i kako je to bogznakakva usteda...