Biciklizam
Re: Biciklizam
Vidimo se ondak.
Kosmaj će da pričeka malo.
Kosmaj će da pričeka malo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako je brate, The Old Skool.BAJKER napisao:Bajker trosi samo hranu, nista od tih hemikalija na razmucivanje ili tabletama ne daj Boze. Banana, cokolada bilo koja ne preavim pitanje, moze i pivo legne lepo samo da nisam tada gladan, cisto kao dopuna.

paja napisao:Jebala vas Avala.

Širim haos!
I ja sam više za dizanje šećera hranom, a ne praškovima, ali valjalo bi provaliti koji od preparata najbolje diže elektrolite. To će biti značajno kad upekne zvezda i krene sumanuto znojenje.
Nema te vode ili soka koji mogu da vrate nivo elektrolita na potreban nivo.
Nema te vode ili soka koji mogu da vrate nivo elektrolita na potreban nivo.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Posle vozdnje gde izgubim preko znoja dosta soli najbolje mi prija neka kisela corbica
Lagana hrana i ne preterivati sa tovarenjem zeluca 

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Orosal možda?paja napisao:valjalo bi provaliti koji od preparata najbolje diže elektrolite
Bajker mi je preporučio ove paknove http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/Delovi/Kočnice/1484/ ,
međutim ima ih samo na Dorćolu a mrzi me da se cimam do tamo, nije mi hića, može preporuka za neke druge?
Moram da piam ženu šta je davala detetu pa ću da javim.
Link za paknove ne radi. Pogledaj u Nomadu. On je na NBG, mada ti ništa neće faliti da se provozaš do Dorćola.
Link za paknove ne radi. Pogledaj u Nomadu. On je na NBG, mada ti ništa neće faliti da se provozaš do Dorćola.

- Captain Slow
Ne znam zašto im ne rade linkovi, bem ti PB
.
Nije mi teško da se provozam do Nomada, ali ne znam koje paknove da gledam, to je fora,
zato sam mislio da mi preporučite nešto za razumne novce

Nije mi teško da se provozam do Nomada, ali ne znam koje paknove da gledam, to je fora,
zato sam mislio da mi preporučite nešto za razumne novce

- BAJKER
Kapetane Dorcol ti nije daleko, bajk ti radi, kocnice koce stici ces laganom voznjom, ovi su ti ok i za dobru cenu. Sajt radi koliko vidim nisi dobro link postavio
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... nice/1485/

http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... nice/1485/

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dobro je, kao što rekoh već ovde nije toliko strašna Avala. Sledeći put te rekuperacije radi u pokretu i eto dodatnog cilja i napretka. 
Bilo bi dobro sutra da opališ jedno 20km ravničarske vožnje.

Bilo bi dobro sutra da opališ jedno 20km ravničarske vožnje.
Čuj stašna - ma smejurija obična.
Problem je što moram da stanem jer sam kilavi slinavac pa da istresem nos ne bi li koliko toliko normalno disao, a i lakše mi je da pijem vodu stojeći nego dok se mučim uzbrdo. Realno može da se izveze bez pauza samo još malo kondicije.
@ Captain Bajkerov predlog je sigurno dobar, al ja bih razmislio i o ovako nekim http://www.capriolo.com/rezervni-delovi ... xtr-silver Jesu skuplje u startu ali će se isplatiti na duže staze. Koliko vidim ove Bajkerove su jednokratne, a na XT kasnije menjaš samo gumice koje su 200 dinara.

Problem je što moram da stanem jer sam kilavi slinavac pa da istresem nos ne bi li koliko toliko normalno disao, a i lakše mi je da pijem vodu stojeći nego dok se mučim uzbrdo. Realno može da se izveze bez pauza samo još malo kondicije.
@ Captain Bajkerov predlog je sigurno dobar, al ja bih razmislio i o ovako nekim http://www.capriolo.com/rezervni-delovi ... xtr-silver Jesu skuplje u startu ali će se isplatiti na duže staze. Koliko vidim ove Bajkerove su jednokratne, a na XT kasnije menjaš samo gumice koje su 200 dinara.
- BAJKER
Ove koje ima mu traju koliko i bicikl dakle 15-20 godina, posto kapetan ima nameru da menja bajk pitanje je koliko bi u njega ulagao. Bicikl koji vozi je poprilicno slab sa delovima (kvalitet) tako da je iluzorno da stavlja nesto sto daleko prevazilazi po kvalitetu same V break kociona klesta koje ima na bicikli
Postojece koje sam mu nastelovao koce tako da nije bio ni svestan da mogu da se usteluju i da lepo koce, paknovi ce mu izdrzati bar jos ovu sezonu.

Ti bolje znaš stanje stvari. Što onda i da kupuje ove sezone? Neće valjda niz Avalu da se spušta? 

- BAJKER
Nikada se ne zna, osim toga kakav god da imas bicikl kocnice su najvazniji deo na njima, a kapetan ima poziv kada budemo isli na bilo kakvu dogovorenu voznju da se pridruzi ekipi GARAZA na dva tocka 

Pajo koja ti je odprilike bila brzina tih 4 km uzbrdice?
- Captain Slow
Zahvaljujem Paji i Bajkeru
.
Do Bajkera ću svraćati svakako, a Paji se možda pridružim na Adi kad se prolepša vreme,
mada Paja sad penje Avalu, ne znam da li bi vozio sa amaterima poput mene

Do Bajkera ću svraćati svakako, a Paji se možda pridružim na Adi kad se prolepša vreme,
mada Paja sad penje Avalu, ne znam da li bi vozio sa amaterima poput mene