Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
romantina rebarca
)

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako nista drugo bar kafane u Srbiji valjaju. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali konobari vise ne valjaju.
Provereno znam da lokali po NS muku muce sa konobarima. Ima 20-30% dobrih konobara koji snose teret klinaca koji su tu da im prodje dan i uzmu crvenu, uz sve to dnevnica je ista vec 10 godina, sto izaziva latergiju kod dela dobrih konobara. Samo kazem
Provereno znam da lokali po NS muku muce sa konobarima. Ima 20-30% dobrih konobara koji snose teret klinaca koji su tu da im prodje dan i uzmu crvenu, uz sve to dnevnica je ista vec 10 godina, sto izaziva latergiju kod dela dobrih konobara. Samo kazem

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jaga, jare, prase
Ledine
Šta znam. Recimo 6/10.
Jestivo je, OK, ali teško da će me videti opet.
TapaT
Ledine
Šta znam. Recimo 6/10.
Jestivo je, OK, ali teško da će me videti opet.

TapaT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gaginh0 napisao: 19 Mar 2019, 20:59 Ali konobari vise ne valjaju.
Provereno znam da lokali po NS muku muce sa konobarima. Ima 20-30% dobrih konobara koji snose teret klinaca koji su tu da im prodje dan i uzmu crvenu, uz sve to dnevnica je ista vec 10 godina, sto izaziva latergiju kod dela dobrih konobara. Samo kazem![]()
Mislim da nije ista. Bila je 800, pa 1.000, a sad stariji/iskusniji negde uzimaju i 1.200. Plus procenat, plus baksis. Vise od toga tesko da moze...
- Gaginh0
Bila je 800 kad je evro bio 80 din, sad je u 80% lokala 1000 din ili nesto preko 8 evra. Ili najjaci su mi lokali na Strandu sto placaju na sat 100din pa ti radi koliko ti se radi
Ponegde imas procenat od 2% ali ti je tad dnevnica 1000.
Preko 1200 imaju samo zene u kafancugama zbog kojih dolaze zadrigli gosti da piju, pa poneki i omrsi brke.

Preko 1200 imaju samo zene u kafancugama zbog kojih dolaze zadrigli gosti da piju, pa poneki i omrsi brke.
U BG dobar konobar može da izađe na 1000e mesečno, ako radi u dobrom restoranu (širok pojam, može biti i jeftin blizu pijace, a može biti i skupo fancy mesto).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima u NS jedan restoran na Bulevaru Evrope gde konobar koji napravi najvise prometa mesecno dobija bonus 500e.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gaginh0 napisao: 19 Mar 2019, 21:48 Bila je 800 kad je evro bio 80 din, sad je u 80% lokala 1000 din ili nesto preko 8 evra. Ili najjaci su mi lokali na Strandu sto placaju na sat 100din pa ti radi koliko ti se radi![]()
Ti si napisao da se 10 godina nije menjala, ali ja i dalje mislim da je u tom vremenskom periodu bilo kako sam napisao. Ima lokala gde redovni konobari imaju tih 1.200 i u zavisnosti od prometa 2 do 4 %, ali i ti lokali imaju problem da nadju krstenu radnu snagu...
- Gaginh0
Pa jos gore, menjala se na gore
Imas raznih, na splavu ti 2,5% pazara koji bude 5 miliona (za jedno vece) dinara deli 6 sankera. Naravno prosek pazara je 2-2,5 miliona, al opet. Izgore od posla 3 sata al 200e u dzep za jedno vece. Konobari takodje slicno prodju.
Ali ja ne govorim o njima, vec o prosecnim konobarima kojih je bezmalo 90%.
Problem je sto su konobari posebna vrsta ljudi, i u ovom vremenu retko koji se skrasi i pocne da radi neki "krsten" posao. Gomila mojih drugara, odlicnih kononara je otislo napolje da konobarise, vozi kamion, bla bla, jednostavno naucili na lep zivot, a nemaju zivaca da dvore budale za 400-500e.

Imas raznih, na splavu ti 2,5% pazara koji bude 5 miliona (za jedno vece) dinara deli 6 sankera. Naravno prosek pazara je 2-2,5 miliona, al opet. Izgore od posla 3 sata al 200e u dzep za jedno vece. Konobari takodje slicno prodju.
Ali ja ne govorim o njima, vec o prosecnim konobarima kojih je bezmalo 90%.
Problem je sto su konobari posebna vrsta ljudi, i u ovom vremenu retko koji se skrasi i pocne da radi neki "krsten" posao. Gomila mojih drugara, odlicnih kononara je otislo napolje da konobarise, vozi kamion, bla bla, jednostavno naucili na lep zivot, a nemaju zivaca da dvore budale za 400-500e.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Preporuka za jagnjetinu na pravcu BG-Zemun-PazovE?
Svratio bih sa kumom na ručak posle sajma a jede nam se jagnjetina ili neko dobro mesište
Svratio bih sa kumom na ručak posle sajma a jede nam se jagnjetina ili neko dobro mesište

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pečenjara "NK" na starom novosadskom autoputu (mislim da se tako zove). Uvek puni, a lokacija totales neugledna, obično te neko odvede prvi put (jer nikad ne bi rekao da tu ima takva pečenjara), a posle sam dolaziš. Jagnjetina im je najbolja. Video sam tamo par puta i Acu Lukasa (ako je to neka preporuka). Voli i on čovek jagnjetinu. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Bila nekad dobra jaga u restoranu Savić iza Europetrola na Novosadskom putu ali nisam bio bar 3 godine.
Sent from my OnePlus6T using Tapatalk
Sent from my OnePlus6T using Tapatalk
+1 za NK.
Sent from my 3310
Sent from my 3310
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Hvala za preporuku.
Izguglah, lepo izgleda pečenje NK na slikama
Izguglah, lepo izgleda pečenje NK na slikama