Šteta je kupovati novu gumu zbog jedne rupice...

Najbolje kupi flekice za krpljenje (na nekim mestima ima i na komad) i sredi je sam. Izbrusiš mesto na gumi finom šmirglom, namažeš lepkom i to mesto i flekicu, ostaviš par minuta da se prosuši pre spajanja (tako treba kod lepka za gumu), zatim zalepiš i jako pritisneš (ja obično stavim pod nogu od stola) i posle 15 min već možeš da vratiš na točak i voziš. Ne pumpaj je "radi probe" pre vraćanja na bicikl, jer će otpasti (treba 24 sata da se osuši lepak), ali kada je pritiska spoljna guma, to nije problem, pa može odmah da se vozi.
Inače, šta god od ove dve stvari izabereš, pre vađenja unutrašnje gume obeleži na spoljnoj gde je bila pozicija ventila. Kad na unutrašnjoj nađeš rupu, pogledaj na spoljnoj na tom mestu da li i dalje stoji to što ju je probušilo (staklo, ekser, žica...) i izvadi ga. Ako to ne uradiš, probušiće ti i novu gumu!
----------
A sad jedno pitanje: gde mogu da kupim/naručim da mi naprave distancer za a-head lulu? Prečnik je standardni 1 1/8", a visina bi mi trebala negde oko 5-10 mm (videću još tačno koliko).