Piros napisao:Vodja Vosinih navijaca je bivsi Grobar, Zato ja sve te navijacke grupe zovem jednim imenom placenici, zapravo oni navijaju za svoju navijacku grupu, a ne klub
Aj mi molim te reci o kome se radi, jer ja koji sam redovan na utakmicama ne znam za ovo...
Veruj mi da ne znam ni ja tacno, ali kad su prvi put pevali tu pesmu pitao sam o kome se radi i onda su mi tako rekli bas neki ljudi iz Novog Sada koji ga i licno znaju. Veruj mi i da me nije briga, a i da je tacno pesma je odvratna
paja napisao:Ljudi koliko vi imate godina kad se ovako prepucavate?
Nema prepucavanja. Čovek širi govor mržnje i dezinformacije i samo sam mu argumentima skrenuo pažnju na ponašanje. Ovo je auto forum, pa sam u ovoj temi samo prebacio iz 2. u 3. brzinu.
Pajo, nema sekiracije Ova tema je za vecinu saljivog i prozivackog karaktera, bar onu vecinu kojoj https://www.facebook.com/groups/193757915240/ nije glavni izvor informacija. Jbg, nekima je bezanje iz kupa palo malo teze.
starac vujadin napisao: Ne znaš kako je osnovan Partizan, a ne znaš ni kao je osnovana Zvezda. A moj teča, "ustaša" Stjepan Bobek nije otišao da živi u Hrvatskoj iako ga je zvao "partizanovac" Tuđman i nudio mu kule i gradove jer bi to bio veliki propagandni plus za Hrvatsku, nego je ostao devedesetih d aživi u Beogradu gde je živeo celi život.