Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Samo u Srbiji neko ko se lozi na vezbanje i nutriciju, moze da izjavi da su dzigerica i sir zdraviji od spanaca.
Iako crni u sustini nema pojma ni o cemu, ovde je u pravu i ako verujem da ni ne zna zasto, zaista nemojte u 2016. godini pricati kako je meso zdravije od povrca.
Ja prirodno nisam jeo meso, nisam voleo i ako su moji uvek to dobrano cepali, nase domace svinje i pilici, koje je deda uzgajao, pa kada sam se razboleo, kevu su doktori tovarili da moram u svakom obroku da jedem meso i bukvalno sam bio na granici povracanja svaki obrok prvih mesec dana.
A onda se kasnije prica promenila, isti ti doktori govore da se ljudi manu mesa, a mene bzvz pretvorise u prvoklasnog mesozdera.
Iako crni u sustini nema pojma ni o cemu, ovde je u pravu i ako verujem da ni ne zna zasto, zaista nemojte u 2016. godini pricati kako je meso zdravije od povrca.
Ja prirodno nisam jeo meso, nisam voleo i ako su moji uvek to dobrano cepali, nase domace svinje i pilici, koje je deda uzgajao, pa kada sam se razboleo, kevu su doktori tovarili da moram u svakom obroku da jedem meso i bukvalno sam bio na granici povracanja svaki obrok prvih mesec dana.
A onda se kasnije prica promenila, isti ti doktori govore da se ljudi manu mesa, a mene bzvz pretvorise u prvoklasnog mesozdera.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Niko nije ni napisao da su zdraviji.
počeo si opasno da se proseravaš, a to ni malo nije lepo jer te nisam diraoXepoj87 napisao:Samo u Srbiji neko ko se lozi na vezbanje i nutriciju, moze da izjavi da su dzigerica i sir zdraviji od spanaca.
Iako crni u sustini nema pojma ni o cemu, ovde je u pravu i ako verujem da ni ne zna zasto...
smanji doživljaj ili me se kloni, ok?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ne proseravam se, to je moje iskreno misljenje zasnovano na dosadasnjem iskustvu, bez trunke malicioznosti.
Proseravas se ti kada pausalno lupetas i vredjas sve ljude koji se sa tobom ne slazu i zive drugacije od tebe.
Dodatno, nemas dublje znanje o bilo cemu sto si ovde pisao, samo se podsmevas onima koji imaju.
Indirektno tvojim glupavim postovima, ti vredjas mene i jos mnogo ljudi koji drugacije razmisljaju od tebe ili drugacije zive.
Naravno, ti to ne kapiras, nego mislis da si smeker i baja kada izvredjas ljude koji su drugaciji od tebe, niti kapiras koje je nepostovanje drugih i bezobrazluk, kada na neciji trud da nesto objasni u temi i iznese informacije i proverene cinjenice, ti odgovoris onako paisalno, ne lupaj, koje gluposti, to nije tacno i slicno, bez ikakvog truda samo odjebes svakoga ko ne misli kao ti, cak i ako je to vise ljudi koji imaju mnogo vise iskustva u tim stvarima.
Sent from my Sony
Proseravas se ti kada pausalno lupetas i vredjas sve ljude koji se sa tobom ne slazu i zive drugacije od tebe.
Dodatno, nemas dublje znanje o bilo cemu sto si ovde pisao, samo se podsmevas onima koji imaju.
Indirektno tvojim glupavim postovima, ti vredjas mene i jos mnogo ljudi koji drugacije razmisljaju od tebe ili drugacije zive.
Naravno, ti to ne kapiras, nego mislis da si smeker i baja kada izvredjas ljude koji su drugaciji od tebe, niti kapiras koje je nepostovanje drugih i bezobrazluk, kada na neciji trud da nesto objasni u temi i iznese informacije i proverene cinjenice, ti odgovoris onako paisalno, ne lupaj, koje gluposti, to nije tacno i slicno, bez ikakvog truda samo odjebes svakoga ko ne misli kao ti, cak i ako je to vise ljudi koji imaju mnogo vise iskustva u tim stvarima.
Sent from my Sony
Nazalost ne mogu da uklopim BG maraton zbog obaveza u CG, tako da necu biti prisutan kad se bude odrzavao.grujicd napisao:Idi na Beogradski maraton, on ti je 16. aprila. Šteta da trčiš na "prazno" kad imaš tako veliki dogadjaj blizu. Atmosfera je nevidjena i veliko je zadovoljstvo učestvovati. Samo je pitanje da li ćeš uspeti ispod 2h jer beogradski nije baš za rekorde jer te na kraju sastavi par kilometara u uzbrdicama, most, Brankova, Kneza Milioša kod Londona. A i u startu se ide sporije zbog gužve. Ali je granica od 2h potpuno nebitna u poredjenju sa tim da istrčiš polumaraton.
Sve sam bio tempirao da trcim na NS maratonu kao i prosle godine ali eto dobio sam poziv za neko slavlje koje ne mogu odbiti (ili da odbijem kumstvo zbog maratona, nije naivan razlog, mozda se kum ne naljuti

Nema veze, jeste mi malo krivo al ne trcim u prazno. Ostvaricu svoje ciljeve za sebe a benefiti su svakako tu (zeljena kilaza i kondicija) u cemu cu svakako uzivati. Bice jos maratona, kad sam stigao do ovog stadijuma mislim da nece biti problem ni sledece godine.
Taman se ismejah i pomislih najsuroviji odgovor u poslednje vreme (nebitno da li je tačan ili ne), kad ono:crni napisao:uz dužno poštovanje, veću glupost ne čuhmilosg napisao:
Uz dužno poštovanje, ovo je jedna od češćih zabluda danas.![]()
Xepoj87 napisao:
Iako crni u sustini nema pojma ni o cemu, ovde je u pravu i ako verujem da ni ne zna zasto

Najgluplji tekst koji sam pročitao u poslednje vreme. Ustao sam da otvorim prozor da izvetre gluposti koje pročitah.
Aco, prestani da citas naglas 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Najlakše mi kad mumlam dok čitam.
Kaže u tekstu pređu ljudi 100 do 200km dnevno

Kaže u tekstu pređu ljudi 100 do 200km dnevno

Pa ti nisi skapirao da su to ljudi gazele
10 sati po 20 km/h, ali je to kada su na jakoj dijeti, kada je voce zrelo i sa ekstra proteinima iz crvica unutra 
Odem ti ja pre jedno dve nedelje.kod nekog satro doktora koji kaze da se jede sve kuvano i da se jede sto vise iznutrica, da se kupa jednom nedeljno, da sam debeo zato sto sam hronicno prehladjen i tako neke gluposti, trebao sam da snimam, haos.
Uglavnom, on isto tako, kaze mrsavi neki iz Afrike, posta im 200km udaljena, pa krene lik da mi objasnjava uz gestikulaciju ruku, kako oni skakucu kao gazele, ovo, ono... Kada se ne upisah od smeha
Tako i ovi izgleda
Sent from my Sony

Odem ti ja pre jedno dve nedelje.kod nekog satro doktora koji kaze da se jede sve kuvano i da se jede sto vise iznutrica, da se kupa jednom nedeljno, da sam debeo zato sto sam hronicno prehladjen i tako neke gluposti, trebao sam da snimam, haos.
Uglavnom, on isto tako, kaze mrsavi neki iz Afrike, posta im 200km udaljena, pa krene lik da mi objasnjava uz gestikulaciju ruku, kako oni skakucu kao gazele, ovo, ono... Kada se ne upisah od smeha

Tako i ovi izgleda

Sent from my Sony
Koji je doktor da odem i ja da se ismejem? 
Jesi mu rekao da je moguc razlog gojaznosti gold memberšip na donesi.com i sva ocekivanja koja trebas ispuniti prema njima?

Jesi mu rekao da je moguc razlog gojaznosti gold memberšip na donesi.com i sva ocekivanja koja trebas ispuniti prema njima?

Nemoj tako, ja sam silver tamo, Milos je gold 
Nemoj, nece ti biti smesno kada ti zatrazi 5 soma za sav taj humor
Sent from my Sony

Nemoj, nece ti biti smesno kada ti zatrazi 5 soma za sav taj humor

Sent from my Sony
AcaKayak napisao:Taman se ismejah i pomislih najsuroviji odgovor u poslednje vreme (nebitno da li je tačan ili ne), kad ono:crni napisao:uz dužno poštovanje, veću glupost ne čuhmilosg napisao:
Uz dužno poštovanje, ovo je jedna od češćih zabluda danas.![]()
Xepoj87 napisao:
Iako crni u sustini nema pojma ni o cemu, ovde je u pravu i ako verujem da ni ne zna zasto![]()
![]()
Haha, dobra su oba odgovora. Čist kvalitet.

Heroj, ponecu svoj sex sat, pardon spijunski sat pa cemo da snimamo kako prica da okacimo na youtube 

Ajde, a ja cu poneti ovaj moj, cisto da imamo okvirnu informaciju koliko dobro nas je karao 

Sent from my Sony

Sent from my Sony