@Nidza, javi utiske rukavica posle par voznji. Razmisljao sam i ja da kupim bas te, ali nisam bio siguran kako bi se pokazale posle nekog vremena.
@Dusan, iskreno nisam izvlacio iglicu, bice da si ti u pravu.

Šamaraljke mogu da se koriste sa mini V-brakes. To je česta kombinacija na CX biciklima. Umesto kadilevera se stavi mini V.snork napisao:Da dodam nešto u vezi sa onim o čemu smo pričali pre neki dan - ravan vs. trkački volan, šamaraljke ili neki drugi menjači, itd. Setio sam se da trkačke kočnice i MTB kantileveri moraju da vuku manje sajle, ali većim momentom (i tako je podešena poluga u ručici) u odnosu na v-brake. Ko je pokušao da koristi v-brake u kombinaciji sa ručicama za cantilevere, zna o čemu pričam - paknovi moraju prići na delić milimetra od točka, a kočenje je izuzetno naglo i jako (ako se pretera sa pritiskanjem ručica, posle pritezanja paknova uz točak, kreće da se širi ram - toliko je veliki moment sile u pitanju (bar na mom starom CrMo sa neprofilisanim cevima).
Dakle, ko hoće v-brake, mora odustati od šamaraljki. Pitanje je da li uopšte može da se zadrži drop-bar volan, a montiraju neke v-brake ručice. Sve u svemu, ono što ste vi uradili (ravan volan + MTB ručice menjača i kočnica) je najpametnije rešenje.
Naravno, ovu sam uzeo:Cherokee napisao:Kuzmanovicu svidja mi se torbica. Mozes li poslati link sa aliexpressa, treba i ja sebi da uzmem?