Era napisao:Miljankg
Ne znam što si se razočarao u enterijer novog Megana. Pošto i ja imam nameru da nešto nabavim, sa malim dizelom, gledao sam novi Megan sa intens paketom opreme. Realno i odavno nisam seo u udobnija i lepša prednja sedišta. Volan je vrhunski urađen, baš kao i ostale komande, ručna, displej - brzinomer koji se svakojako prilagođava i sl. Oplate na vratima su šivene nekom kožom (veštačkom ili sl ne znam), tabla divno gumirana. A dizel 110ks me je zaista oduševio neznatnom bukom i načinom kako rafinsano vuče u svim režimima. Unutra nema nikavih cvrčkova, a izolacja je ekstra. Ostaje jedino pitanje koliko troši. Auto uopše ne podseća na prethodnika.
Gledao sam ja Auris, Mazdu, Pežo. Pežo 1,6 HDI sam vozio ceo vikend. Škodu takođe, ali taj auto mi je baš seljački i nekako kineski deloje, posebno fabija karavan, a i Oktavija nije mnogo bolja. I rekao mi je čovek da im ti 1,6TDI nisu nešto ni kvalitetom. U vožnji, 1,6 TDI je nekako kilav na malom gasu, itd.
Na testnom vozilu koje sam ja vozio, drcala je neka plastika i to bas dosta. Za taj segment, zadnja klupa je tesna. Plastika koja drcala na testnom vozilu je kod mene napravila veliku odbojnost. Ne pricam o sitnom i prigusenom zvuku, pricam o prdenju glasnom koliko i govor pri ubrzanju od 30-70. Osim toga, "kapa" koja se nalazi na menjacu se pomerala 2-3 mm levo desno. To je ukrasna kapa sive boje. Motor je ekstra, nemam zamerki, ali nakon provedenih 5 minuta i prvog utiska brzinomera kojem mozes da menjas boje, vide se i neke mane. Cena za Zen je izmedju 15 i 16 zavisi koji motor uzimas (dizel ili benz), intens je izvan mog budzeta.
Dare4x4 napisao:Potpuno ista iskustva imamo.
Ma dosta ima cobana kod nas. Kultura ti je svuda na niskom nivou, to se vidi u tim situacijama kada osobe interaguju zbog kupovine/prodaje, usluga itd.
Superb III napisao:Ili mi ne delujes seriozno

Sledeci put kravatu i odelo
Sad idem na odmor 2 nedelje, pa kad se vratim, sumiracu utiske i svescu izbor na 2 ili maks 3 vozila.