Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Biciklizam

Post od BAJKER »

Cuti more, ako policija prati ovaj forum jos ce i stvarno poverovati, vidis da s Paja ne javlja, da ga nisu corkirali :kezo:
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Sve bi to pilo vodu da na bordu ne piše vreme. Jeste L brz, al ne može da stigne iz Niša u Beograd za 15 minuta ni avionom. :D

Detalje da me je snimila kamera na naplatnoj rampi i da imam račun sa sve datumom i vremenom neću ni da pominjem.

Nego, Dex šta si radio danas pre podne? :mrgreen:
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

BAJKER napisao:Posto je "biciklista" pljackas bio sa maskom na licu, prvo je sto su trebali ocevici da zapamte kakav i koji je bicikl vozio :kezo:
Recimo da pise Focus odma bi posumljali na Paju, ili Capriolo-Forester na Saranceta :mrgreen:
Ja jesam danas bio na bajsu ali sam isao kod keve i caleta u goste :D imam alibi slikacu ciklokomp :kezo:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

paja napisao:
Nego, Dex šta si radio danas pre podne? :mrgreen:
Menjao pelene, imam dokazni materijal :mrgreen:
Slika
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Re: Одг: Biciklizam

Post od Sh@rance »

Pozdrav sa Stremena :D
SlikaSlika

TT
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Prvi put do sada vozen ozbiljniji offroad, nisam se bas lepo proveo sa 1.5 gumama :D

Slika

Slika

Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Po kakvom krsu sam se vozio u CG ovo je auto put naspsram toga ;)
Slika
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Pa ovaj ozbiljan off road ja vozim svaki dan sa trekingom sa gumama 700x37c :D
Danas sam poludeo isplanirao sam danasnju rutu Obrenovac-Boljevci-Jakovo-NBGD-most na Adi-Obrenovac
Odem do Boljevaca u nauticko selo pa posle u Jakovo isao do S kluba i salasa Stremen, popenjem se na dolmu na dolmi katastrofa dodjem do kraja dolme kod zeleznickog mosta put kao sto je Dusan postavio na drugoj slici a jedno 10 bara bukvalno do pola tocka o blatu da ne pricam. Samo sto sam malo uhvatio lepog puta zove zena da se vratim kuci da sacekam klinca iz skole jer je ona jelte otisla kod frizera :twisted:
Kazem sebi nema sanse da se vracam kroz ono blato i onakav put stavim bicikl na rame popenjem se do obilaznice na Ostruznici i po cenu da me kazne samo da se ne vravam kroz onu kaljugu. Sreca prosao sam bez kazne vozio zaustavnom trakom.
Od 35km uzivancije sa sremske strane toliko mi je preselo 20km nazad do Obrenovca obilaznicom i Obrenovackim putem od gustine saobracaja. Bajs mi je kaljav za medalju idem sad na slavu pa kad se vratim moram ici do MOL pumpe da ga operem u perionici nema sanse da ga ribam rucno onako kaljavog.
Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:

Post od BAJKER »

Ona deonica od Boljevaca do Jakova je jako losa.
Slika
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Užas imam i snimak tog puta.

TT
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

BAJKER napisao:Po kakvom krsu sam se vozio u CG ovo je auto put naspsram toga ;)
Verujem. :) Meni je ovo prvi put sa ovim bikeom cisto malo da probam. Sad ozbiljno razmisljam o vracanju guma koje su bile kada sam ga kupio. Deonica kojim sam se spustao nije bila ni malo prijatna. Primetio sam isto da mi je sediste previse visoko za spust. PD pedale mi nisu smetale, iako sam mislio da hoce. Sve u svemu dosta zanimljivije od voznji koje sam sada vozio.

Stvar koja me jako nervira sto su diskovi opet poceli da skripe. :glavomuzid: Skidao sam i gledao plocice sigurno imaju preko 4mm ''mesa'', ne znam sta je. :twisted:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Šaranče koliko vidim sa mosta si se na obrenovački spustio petljom ko da voziš auto.
Čim most preće Savu i nastavi da ide nasipom možeš da preskočiš bankinu i spustiš se niz nasip na nivo obrenovačkog. U tom slučaju moraš da pređeš obrenovački da bi krenuo ka kući. U suštini stvar izbora kuda ćeš, al mislim da je ova varijanta bolja jer ima samo jedno ukrštanje (taj prelazak preko obrenovačkog) sa brzim saobraćajem.

Druga stvar koju vidim je da si od mosta ka Obrenovcu vozio novim putem. Zašto bre? Idi starim do kraja. Lepše je i bezbednije.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Isao sam sa Sremske strane ka Obrenovcu tamo i moze da se preskoci bankina ali kad predjes na nasu stranu nisam bas nasao mesto gede bih mogao da je preskocim nesto sve bilo mnogo visoko. Za stari put znam isao sam njim 100 puta ali sa iskljucenja sa obilaznice sam morao da se vracam na Zeleznik jer mi je tu jedino ukljucenje a izlaz je na Umci izmedju toga ne moze da se ukljucis na stari Obrenovacki yurio sam kuci tako da me mryelo da se vracam prema Železniku. Inace ta magistrala i nije toliko strasna koliko je gora Umka-Obrenovac a ceo put Beograd-Obrenovac je dosta frekventan. Inace ne volim da vozim po putu gde ima dosta kola zato stalno bezim na Sremsku stranu i na nasipe.
Ovu sam marsutu hteo ponovo da odradim samo umesto preko Surcina od Jakova do NBGD sam hteo da idem dolmom
Slika
Inace kada sam dosao u Jakovo zavlacio sam se po nekim sporednim ulicama sretnem neke ljude na autobuskoj stanici i pitam ih put za S klub umesto odgovora dobio sam podsmeh i gledali se sa cudjenjem eto neki mentol dosao uz drugog mesta na bicikli u Jakovo :glavomuzid: Moracu pod hitno da kupim kacigu ili da nosim kacket ćela mi je danas pocrvenela na suncu sav sam kao rak pečen po glavi.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Iznenađuješ me ponekad. :kezo:
Kakav bre Železnik? Čim prođeš ispod mosta ka Obrenovcu imaš isključenje i stari put je na 100 metara.
Slika

Silazak s mosta je isti kao i pentranje sa sremske strane. Nije ništa strmije. Ove godine sam prelazio most u suprotnom smeru pa sam se peo sa strane trake ka Surčinu i postojala je staza.
Može biti da je trava poludela od silnih kiša pa da se ne vidi.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Ladno sem zaboravio taj put :glavomuzid: vodi u centar Ostruznice. Travuljace ima bas dosta.
Put Boljevci-Jakovo blagi užas
http://youtu.be/koXuDG3CZxk

Dolma Jakovo-Obilaznica kod Ostruznice takodje preporuka za izbegavanje ja tim putem neću više prolaziti sigurno
Salaš Stremen svaka preporuka ja ću ponovo ići tamo za koji dan ali kolima sa decom ima ergela i škola jahanja dečije igralište ma stvarno raj.
http://youtu.be/ZvFY1hVM4_o

Ovim putem sam se vracao :D
http://youtu.be/vVbmc81KV-c

Inace bas sam imao srece danas vetar me je pratio svih 50km al da je bio bar u ledja pa bi bilo lakse :glavomuzid:
Odgovori