Biciklizam
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Biciklizam
Uzeo sam sediste na probu
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... A1ta/2057/
Komsija prodaje bajs pa mi dao sediste na probu da mu dam moj velo i doplatim za ovo pod uslovom da mi odgovara.
Danas sam presao sa njim samo od njegove radnje do kuce oko 3km sutra idem ponovo u voznju pa cu probati dali mi odgovara.
Sta mislite vredili uzeti?

Bajs je malo prljav jer sam dosao sa off rodad ture
Sediste uzivo izgleda bas ekstra jedino sto sam primetio da je prednji deo sedista malo siri pa mi nekako neobicno u odnosu na moje sediste. Videcemo sutra kad predjem 20km kako ce se ponasati pozadina.
Stigle su mi i nable malo pre skidali tocak i namontirali je na ram pasuje kao guza na noshu
Evo komsija prodaje jedan od bajseva
http://www.cikloberza.com/show.php?id=151768
Mislim da mu je 600e poslednja cena
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... A1ta/2057/
Komsija prodaje bajs pa mi dao sediste na probu da mu dam moj velo i doplatim za ovo pod uslovom da mi odgovara.
Danas sam presao sa njim samo od njegove radnje do kuce oko 3km sutra idem ponovo u voznju pa cu probati dali mi odgovara.
Sta mislite vredili uzeti?

Bajs je malo prljav jer sam dosao sa off rodad ture

Sediste uzivo izgleda bas ekstra jedino sto sam primetio da je prednji deo sedista malo siri pa mi nekako neobicno u odnosu na moje sediste. Videcemo sutra kad predjem 20km kako ce se ponasati pozadina.
Stigle su mi i nable malo pre skidali tocak i namontirali je na ram pasuje kao guza na noshu

Evo komsija prodaje jedan od bajseva
http://www.cikloberza.com/show.php?id=151768
Mislim da mu je 600e poslednja cena
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sediste mi deluje malo presiroko, rekao bih da je zenski tip sedista. Sedista se u principu kupuju kao i patike, dakle mora da odgovara pozadini, a narociito karlici. Npr neko ko ima siroke kukove tesko da moze da vozi uzano sediste. Meni odgovaraju cak i ona najuza jer imam bas uzane kukove.
Bolje da si pazario ovaj Cannondale bajk, jesi li ga probao?
Bolje da si pazario ovaj Cannondale bajk, jesi li ga probao?

- Sh@rance
Jesam mali mi ram evo upravo sam sad napravio krug sa njim bajs je ekstra i jedino mi se ne sviđa što je MTB ima još jedan cannondale ali ram je istih gabarita. Više mi odgovara moj polar za sedenje. Sutra ću ići do Progara u Bojčinsku šumu da testiram sedište ali mislim da mi neće odgovarati videću sutra ne znam dok ga ne probam. Inače vizuelno mi se baš svidja, mogao bih povoljno da ga uzmem.
TT
TT
Ok je sedište ako ti odgovara, nego težina... 725 grama?
počeo sam kao Paja i Zu, da prvo gledam grame
Moje je npr. neko obično i ima 320 g. Razumem da je komfornije, ali velika je to "cena" u težini.
počeo sam kao Paja i Zu, da prvo gledam grame

Moje je npr. neko obično i ima 320 g. Razumem da je komfornije, ali velika je to "cena" u težini.
Ђенерал Јанковић
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kako na ovom biciklu podignuti volan?

Tapatalk with Desire 500

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Sh@rance
Re: Одг: Biciklizam
Sedište je katastofa za vožnju. Od jutros sam napravuo 30 km okruglo i do kuće imam još 10km. Zadnjica me uništi sedište je preširoko i vozm bukvalno raskrečen. Idem posle da ga vratim i uzmem moje sedište nazad.snork napisao:Ok je sedište ako ti odgovara, nego težina... 725 grama?
počeo sam kao Paja i Zu, da prvo gledam grame![]()
Sad pravimo mali predah

TT
Poslednja izmena od Sh@rance u 09 Maj 2014, 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Odšrafiš malo taj imbus na vrhu lule (vidi se na prvoj slici) i izvučeš je po želji. Mada deluje da je već podignuta dosta. U svakom slučaju, na luli ima označeno dokle sme da se izvlači, a koliko mora da ostane unutra.trojanac napisao:Kako na ovom biciklu podignuti volan?
Ђенерал Јанковић
Podržavam. Nije ni kod nas novost, vozikaju se neko vreme na Adi, a dođu i kod mene u kraj na klopu ponekad. Ima ih i na skuterima po kraju.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Juce sam provozao napokon i bajs, oko 55 km, Boljevci, Progar, Becmen. Lep dan za bajsovanje.
Ima dobar riblji restoran u Becmenu....
Ima dobar riblji restoran u Becmenu....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Dobar si za prvu vožnju. Mi svaku priliku koristimo da zujimo malo po kraju. Ne možemo toliko daleko jer smo još mali. 
Tapatalk Pro

Tapatalk Pro