ona ga ni gasila nije(citaj:"ma nije mu nista"), mada stvarno mu nista nije bilo

Sve baterije su zamenjive, samo je razlika u konektoru. Te nezamenljive imaju kratak kablic na sebi sa konektorom a ove zamenljive imaju fiksirane kontakte na samom kucistu baterije.grujicd napisao: 11 Sep 2017, 23:20
Pored toga sa svakodnevnim punjenjem baterije, posle 2-3 godine će joj opasti kapacitet. A telefon ako nije oštećen ili pokvaren može da traje još toliko, u najmanju ruku da ga dam detetu, kevi, nekom kome je bolji od prethodnog. Do sad sam uvek tako radio, i realno što bi pravio elektronski otpad samo zato što je baterija nezamenljiva? A ako moraš u servisu da je menjaš onda je upitna ekonomska opravdanost "nasleđivanja" telefona.
Ne moze Duki nista duradi.mića napisao: 10 Sep 2017, 22:12Idi kod duletaOgi napisao:Jedva vidljivo.mića napisao: 10 Sep 2017, 19:53Moze, mozes i sam. Treba ti jak fen da zagrejes to mesto, moze i spolja bez skidanja branika ali sa daljine, i treba ti vakum, moze ti posluziti i vakum za otpusavanje umivaonika. Da te razocaram, u 90%slucajeva pukne boja jer je na tom mestu istegnuta plastika, normalno kad se vrati u prvobitni polozaj da ce da pukne. Da se ogradim, zavisi koliko je udubljenje, ako je bas malo onda moze sve da prodje ok.Ogi napisao:Da li servisi poput Dukija masera mogu da izvuku blago udubljenje na braniku ili rade samo lim ?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk![]()
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Ajfon se jos i otvara lakse nego vecina, ima dva srafa na dnu koji drze displej, odsrafi se to, digne ekran i eto baterije ispod...snork napisao:Jel to važi i za Apple uređaje? Bilo je reči da su njihove baterije bukvalno zalemljene (nisam otvarao, pa ne znam da li je tačno).