Plazma/Smoki kombo

Često je podrška za starije uređaje vema traljavo urađena.Realno, ko tako nešto i koristi u svetu(sem u zemljama Trećeg sveta...) Ja kada sam dobio BOX iz oriona, radilo se o kutijici najviše 10x10 cm. Na noj samo HDMI izlaz. Za starije uređaje je video izlaz, klasičan ulaz za slušalice, koji se na kraju završava s dva činča....kvalitet slike nikakav, a bukvalno mi treba pet minuta dok ne nađem poziciju gde ima i zvuka i slike....Mares napisao: 12 Sep 2017, 15:17 Uzeo sam od sbb-a mini d3 za drugi tv (matori 37cm sa katodnom cevi) i jedini nacin da dobijem sliku na tv-u jeste da d3 uredjaj povezem sa tv-om sa dva kabela, jedan je klasicni koaksijalni kabel + dodatni AV kabel koji se povezuje sa tv-om preko skarta.
Prakticno koristim dva razlicita izlaza signala iz d3 uredjaja (i 2 razlicita ulaza u tv) kako bi imao sliku na tv-u.
Bilo koji od ova dva kabela da raskacim iz uredjaja ili tv-a, nestaje slika.
Na koju foru? Zar nije logicno da bi bio dovoljan samo npr. klasicni koaksijalni kabel od uredjaja do tv-a za dobijanje signala tj. slike na tv-u (tj. samo preko skarta)?
Btw, ne znam da li ima veze, ali iz glavne uticnice imam razdelnik (sa dva izlaza), jedan je za kablovski net a drugi kabel za tv signal, s tim sto se dalje taj kabel za tv racva pomocu jos jednog razdelnika na dva kanala (da bi imao signal na postojecem tv-u, standardni d3 uredjaj, on je nakacen na led tv preko hdmi i sve radi ok, i ovaj novi mini d3 sto ide na 37cm).
Ako je takav telefon pa je neophodan servis jeste moguci problem.grujicd napisao: 12 Sep 2017, 09:21 Ako ti za otvaranje kućišta treba servisno uputstvo i specijalan alat onda je za običnog korisnika isto kao i da ne može da se otvori van servisa. I plus takve baterije ne možeš tako lako da kupiš. Poredim to sa kupovinom baterije iza ćoška i zamenom za minut.
Umakanje obicne u nutelu je, mada nemam nista protiv i coko kao light varijantuVladapetr napisao:Čoko plazma je i otac i majka.