Ja ću sad do manastira Fenek, pored JakovaBax napisao:Juce sam provozao napokon i bajs, oko 55 km, Boljevci, Progar, Becmen. Lep dan za bajsovanje.
Ima dobar riblji restoran u Becmenu....

Ja ću sad do manastira Fenek, pored JakovaBax napisao:Juce sam provozao napokon i bajs, oko 55 km, Boljevci, Progar, Becmen. Lep dan za bajsovanje.
Koja slucajnost ja sam planirao sutra ujutru da idem do manastira Fenek. Saljem klinca ujutru u skolu i klinku u vrtic i vec u 7:15 sam na bajsu prema manastiru.Uroš S. napisao:Ja ću sad do manastira Fenek, pored JakovaBax napisao:Juce sam provozao napokon i bajs, oko 55 km, Boljevci, Progar, Becmen. Lep dan za bajsovanje.
Ja obično podmažem malo i zadnji menjač.Dusan napisao:Jel bi trebalo jos nesto da se podmaze posto sam pokvasio sve (ne pod pritiskom) nego samo blago vodom? Sad sam lanac podmazao kao sto je ''fabricki'' bilo..
To si zbrisao jer si cuo da ja vozim. Ove ulice su tesne za obojcupaja napisao:Meni se po svoj prlici smeši nevoženje u bliskoj budućnosti. Klinka počela ponovo da kašlje. Proradio treći krajnik.
Pajo, na kojim mestima podmazuješ menjač? Na zlobovima i točkićima?paja napisao: Ja obično podmažem malo i zadnji menjač.
Ćerkici želim da što pre ozdravi, a za bajs ne brini, jer će od sutra biti bar 7 dana 100% kišovitog i prilično hladnog vremena, pa i onako neće biti za vožnju.paja napisao: Meni se po svoj prlici smeši nevoženje u bliskoj budućnosti. Klinka počela ponovo da kašlje. Proradio treći krajnik. Nema obdaništa bar dve nedelje.