Vežbanje, dijete, teretana...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ja ću od srede crossfit 3x nedeljno, a vikend bajs ali neki ozbiljan sa matorim. Ovaj put ću da pratim lepo formu od početka, to nisam nikada radio, da vidim šta mogu da uradim za mesec, pa dva, tri.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Cujem od drugara ovaj lik se prijavio na bodibilding takmicenje kod nas, masovno su ishisterisali sto im se sprda, izgleda moze svako da se prijavi 

Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Uroš S. napisao:Ja ću od srede crossfit 3x nedeljno, a vikend bajs ali neki ozbiljan sa matorim. Ovaj put ću da pratim lepo formu od početka, to nisam nikada radio, da vidim šta mogu da uradim za mesec, pa dva, tri.
To su oni grupni treninzi?
Opisi malo o cemu se radi ako mozes?
Dobra sisa zlata vredi.
Krossfit je jedini sport u kom niko zivi ne zna sta se radi. A mozes i reci da se radi sve sto zamislis.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako ja pitao šta je to. Em ispao glup u društvu, em nisam dobio smislen odgovor. 

Širim haos!
- Uroš S.
Bio sam juče u hali/teretani gde će se to dešavati. Sinoć sam se upoznao sa jednim od trenera, deluje kul tip, i sinoć je bio prvi trening ali za sat i po od trenutka kada sam ja bio pa nisam mogao da čekam, a u sredu idem. To je mešavina HIIT-a, powerliftinga, kalisteniksa, pliometrije, strongman vežbi i svega ostalog što ti padne na pametComi napisao:Uroš S. napisao:Ja ću od srede crossfit 3x nedeljno, a vikend bajs ali neki ozbiljan sa matorim. Ovaj put ću da pratim lepo formu od početka, to nisam nikada radio, da vidim šta mogu da uradim za mesec, pa dva, tri.

Ovaj nije licencirani CrossFit još, ali će biti uskoro.
Kakav kraljIvan napisao:Cujem od drugara ovaj lik se prijavio na bodibilding takmicenje kod nas, masovno su ishisterisali sto im se sprda, izgleda moze svako da se prijavi
Послато са GT-N7100

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
batali to, smrt za zglobove, ligamente i ostalo.
Pitaj fizijatre šta misle o cross-fitu
to je ono što Nenad iz Beograda trenira kad gura onu traktorsku gumu
Pitaj fizijatre šta misle o cross-fitu
to je ono što Nenad iz Beograda trenira kad gura onu traktorsku gumu

Boringly average, but also perfect for school run mums
I ja mislim da je cf opasan... Znam manje vise sve ljude koji se bave cfom ozbiljno u Srbiji (takmicarski nivo) i ok je sve to, ali povrede su prilicno zagarantovane na duzi vremenski period.
Urose, jesi isao kod Jasmine u Hangar pa pricao sa Djolom Draginim?
Deluje mi po prici da je tako nesto.
Urose, jesi isao kod Jasmine u Hangar pa pricao sa Djolom Draginim?

Deluje mi po prici da je tako nesto.
Poslednja izmena od AcaKayak u 19 Apr 2016, 13:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
Znam šta je, imam dosta iskustva sa sličnim, i sa tegovima uopšte, nisam ložač tako da će biti to ok.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Srpski remi gaillardMilos napisao:Kakav kraljIvan napisao:Cujem od drugara ovaj lik se prijavio na bodibilding takmicenje kod nas, masovno su ishisterisali sto im se sprda, izgleda moze svako da se prijavi
Послато са GT-N7100

Uroš S. napisao:Bio sam juče u hali/teretani gde će se to dešavati. Sinoć sam se upoznao sa jednim od trenera, deluje kul tip, i sinoć je bio prvi trening ali za sat i po od trenutka kada sam ja bio pa nisam mogao da čekam, a u sredu idem. To je mešavina HIIT-a, powerliftinga, kalisteniksa, pliometrije, strongman vežbi i svega ostalog što ti padne na pametComi napisao:Uroš S. napisao:Ja ću od srede crossfit 3x nedeljno, a vikend bajs ali neki ozbiljan sa matorim. Ovaj put ću da pratim lepo formu od početka, to nisam nikada radio, da vidim šta mogu da uradim za mesec, pa dva, tri.
Ovaj nije licencirani CrossFit još, ali će biti uskoro.

Dobra sisa zlata vredi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kod nas sve nešto nedorečeno, na pola puta pa posle nije ni čudo kad ljudi ni ne znaju čime se bave u slobodno vreme. Ispade rekreacija kao filozofija jbt svako ima neko svoje vidjenje