Sarance@ nable su prezivele vodu, mislim da voda nije ulazila unutar lezejeva jer imaju gumene kape sa strane + zastitni semering ili kapu sto zavisi od tipa nable. One najjeftinije nemaju nikakvu zastitu. Ako mislis da je voda usla mozemo uraditi servis (for free, naravno)
Neki od tipova konusa nabli.
Ima planetarni sklop zupanika u glavi, postoji opcija i sa dodato spoljnom kasetom sa 8-9 fazom i menjacem. Posto mi je jedan takav bio na popravci imao sam prilike da ga probam. Imao je uze gume nego ovaj cannondale na slici gore, isao je lepo samo zbog malih i uzanih tockova osetio sam svaku neravninu i izbocinu. Zbog manjih dimenzija idealan je za gradske uslove kao i drzanje u stanovima bez terasa ili ostava.
Nexus bi trebalo da ide do 11 brzina tako da može biti vlo upotrebljivo uz adekvatan pogon.
Ono što mi užasno bode oči je lefty. Stvarno mu ne vidim svrhu na ovakvom biciklu osim dizanja cene u nebesa.
BAJKER napisao:Ima planetarni sklop zupanika u glavi, postoji opcija i sa dodato spoljnom kasetom sa 8-9 fazom i menjacem. Posto mi je jedan takav bio na popravci imao sam prilike da ga probam. Imao je uze gume nego ovaj cannondale na slici gore, isao je lepo samo zbog malih i uzanih tockova osetio sam svaku neravninu i izbocinu. Zbog manjih dimenzija idealan je za gradske uslove kao i drzanje u stanovima bez terasa ili ostava.
Misliš zauzima manje mesta na zidu. Verovatno je zbog toga i lefty.
Paja@ Normalno da nema na takvim bajkovima svrhu, ovo je cisto predstavljanje tradicije pravljenja copave viljuske na njihovim vrhunskim modelima koja se eto prenela i na ovake bicikle.
Methane@ principi su isti, dakle ako hoces brzine u zadnjoj glavi, mehanicki sistem je isti kao i tada.