A imam samo dva dana fore, sutra moram dakle da šaljem. A uverenje o državljanstvu mi je iz 2015. ako ne budem mogao sutra da izvadim novo, šaljem ovo.
Tako je, ali imaju rok od 15 dana da to urade, a ako je zurba, jasno ti je onda sta ti je ciniti tj. ne tebi nego njemu.stefanan napisao:Državne službe bi sad to trebale same da pribavljanje, izvršena je neka centralizacija
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ako nije tajna, za sta je konkrus? Za vojsku? Ako je za policiju ili zatvore, moj savet ti je da bezis sto dalje od togaPulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 16:05 Konkurs i jeste za državu i ne bih voleo da padnem već na prijavi kao prošli put. Tako da imam CV, izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu da pošaljem, a za razliku od prošlog puta kada sam morao i ono da nisam osuđivan sad će oni sami da pribave to
A imam samo dva dana fore, sutra moram dakle da šaljem. A uverenje o državljanstvu mi je iz 2015. ako ne budem mogao sutra da izvadim novo, šaljem ovo.
Jeste, upravo trazim koliko se krecu na mobile dePulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 20:40 @hawkeye Ma za MSP. Ja sam završio FPN, a oni imaju konkurse jednom u 3 godine i to za pripravnike. Prošli sam izvisio, ali ok idem opetOgromna je konkurencija, a primaju 10-ak, tačnije sada 13.
A inače konkurisao sam i u min. odbrane i to za civilnu funkciju lokalno kod mene u opštini. Nisam prošao...
To ti je moj FPN konkurišem u bankama da radim bukvalno na pultu ono osnovno, i ne prolazim...Hteo carinu ne može ni tamo. A imam nekoliko graničnih prelaza oko mog mesta.
P.S.
Gledam Porodično, jel ovo NSX vozi Gaga Nikolić kad je došao da gleda Branda?
Pulp Fiction napisao: 14 Nov 2017, 20:40 P.S.
Gledam Porodično, jel ovo NSX vozi Gaga Nikolić kad je došao da gleda Branda?