Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
U NSu je postojao samo jedan burek za 3 klase iznad svih - kod Djordjevica u Dunavskoj - i to je to. Nazalost, nema ga vise...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Upravo se vratio iz So i Biber... Gospode. Od mene najtoplija moguća preporuka, razvalio sam se. Porcije su gigantske, cene apsolutno pristupačne.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moram i ja u taj So i Biber, koliko ga hvalite.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Sad gledam na sajtu, taj so i biber je ogranak pinka. Provericu prvom prilikom da li ima nekih bitnijih razlika
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ako je kao u Pinku, onda verujem da valja i moram da probam 

nidza napisao:Upravo se vratio iz So i Biber... Gospode. Od mene najtoplija moguća preporuka, razvalio sam se. Porcije su gigantske, cene apsolutno pristupačne.
Tapatalk 4

Kako dobro legne onaj gurmanski hleb uz pivo kao zagrevanje 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Delija napisao:U NSu je postojao samo jedan burek za 3 klase iznad svih - kod Djordjevica u Dunavskoj - i to je to. Nazalost, nema ga vise...
Slozicu se, ali je i makedonac odlican! Mnoge dobre stvari su platile danak ovim promenama u drustvu, pa na zalost i Djordjevic. Mada, ima i njihove krivice, jer su odbijali da se prilagode trzistu, pa makar to bio i rad nakon 11-12 sati ujutru...
Gde je taj Makedonac? (da li se tako zove pekara?)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Kod Djordjevica mi je bio ok burek sa sirom, s mesom mi se nije svidjao.
Nego, Duke, gde mu dodje taj makedonac?
Sto se tice bureka u NS, preporucio sam ranije, preporucicu i sada - probajte u Strazilovskoj u Kolibi, burek ispod saca.

Nego, Duke, gde mu dodje taj makedonac?
Sto se tice bureka u NS, preporucio sam ranije, preporucicu i sada - probajte u Strazilovskoj u Kolibi, burek ispod saca.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kada od Sajma udjete u Rumenacku ulicu, skrenite u prvu desno i sa leve strane je. Preko puta Doma zdravlja. Mislim da radi samo do tri, a pripremite se da malo sacekate, jer je skoro uvek red. U svakom slucaju, necete se pokajati...
@Cherokee
Mnogi su mi hvalili taj u Strazilovskoj i pre nekih godinu dana sam usao, ali me je neki uzasan misris oterao tog puta. Verujem da je odlican, ali nikako da prelomim i ponovo odem. Stalno mi se vraca taj vonj pri samoj pomisli...
Edit: Tex, nema sanse da se sada setim, ali se ne zove Makedonac. Neki obican, bezveze naziv je. Ako treba, javi se i odvescu te kad budes dolazio...
@Cherokee
Mnogi su mi hvalili taj u Strazilovskoj i pre nekih godinu dana sam usao, ali me je neki uzasan misris oterao tog puta. Verujem da je odlican, ali nikako da prelomim i ponovo odem. Stalno mi se vraca taj vonj pri samoj pomisli...
Edit: Tex, nema sanse da se sada setim, ali se ne zove Makedonac. Neki obican, bezveze naziv je. Ako treba, javi se i odvescu te kad budes dolazio...
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
^^
Moguce iz razloga sto je sam prostor mali + se lozi unutra... Koliko se secam da rade i dostavu, pa mozes da porucis.
Moguce iz razloga sto je sam prostor mali + se lozi unutra... Koliko se secam da rade i dostavu, pa mozes da porucis.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Preporuka za neki lep restoran (ova moja dodaje "gde glavno jelo nije mesano meso"
), a da nije Lorenco.
Slavimo pola decenije veze...

Slavimo pola decenije veze...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Mydan, mada je tamo cesto guzva ali jela su im super,cene ok,ambient takodje
Ili mozda Amfora,izgleda lepo ali nisam bio trebao sam za ng.
Novak ako hoces da se otvoris, Madera takodje. Mislim cene su malo skuplje nego uobicaijene ali vino zna da ukanali
Ili mozda Amfora,izgleda lepo ali nisam bio trebao sam za ng.
Novak ako hoces da se otvoris, Madera takodje. Mislim cene su malo skuplje nego uobicaijene ali vino zna da ukanali