Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od AcaKayak »

E meni je malko manji, 44.7 mozda, zaokruzio sam posto sam mislio da ce biti neka costa razlika. Moram trenirati da te pobedim.

Ono kad sa 180kg imas trbusnjake:

Slika
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Što bih ja voleo da njega vidim uživo, ne samo njega nego i Savickasa, SHaw-a, baš da vidim koliko je to kad neko ima preko 150 kg na 190CM +. Ovako na YT moze se videti npr Phil Heath sa Brajanom, gde bukvalno Brian SHaw izgleda kao džin naspram Mr.Olympia pobednika. Ok dosta je niži, ali dok ne vidiš tako pored nekoga misliš vauu koliki je Phil na sceni.
Inače najjače mi, ti strongmeni i powerlifteri imaju ''pločice'' na stomačini (Thor ipak nema toliku stomačinu kao neki), core im je prejak. :D
A od svih njih olimpijski dizači tegova iz poslednje (105kg+) kategorije, su najzanimljiviji, preteški, masni, stomačine, ali zato brzina i snaga neverovatna.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Thor ima oko 205cm i preko 160kg. Neverovatan lik.
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Ma zver nema šta, koliko samo košta održavanje toga, hrana, suplementacija, ''vitamin S'' i ko zna šta sve još. Ali dobro to je njegov sport i posao.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Kakvi ste hipsteri, samo ruke budžite...

https://youtu.be/xHe8O0ZD1Q4
Boringly average, but also perfect for school run mums
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Zato obučeš široke vojničke pantalone a gore broj manju bodi majicu :)
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Kod mene obrnuto, noge su mi nesrazmerno razvijenije od gornjeg dela.
Nisam ja ni gore sitan al noge su mi bas mnogo razvijenije, imam izrazenije listove (al kazu da je to dosta i do genetike), butine imaju takav obim da imam problem da nadjem adekvatan model pantalona posto su mi svake knap u butinama a u struku po 2 broja vece.

Ali bas sam forsirao noge godinama, pored redovnog trcanja najcesce radim razne vezbe za noge (cucnjevi, prednja i zadnja loza, listove...) i sve sam to radio da bi imao vise snage u nogama za trcanje posto imam dosta jaku kilazu za nekoga ko pokusava da istrcava duze deonice. I uspeo sam da dodjem do stadijuma da trcim u rangu sa daleko laksim vezbacima.
Cak i pre dok sam se takmicio, u borbama sam uvek forsirao noznu tehniku. Pa i kad smo radili rvanje, uvek sam protivnicima bio "jak na nogama" i tezak za obaranje.

I eto sad imam noge ko fubaler a da loptu nisam sutnuo.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Kod mene je sve veliko :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Kako napredujes?
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dobro, za sada ne mrdam sa 9kg koje sam.skinuo prvi mesec, bio sam vratio 3kg, pa.opet.skinuo, sada me uskrs poremetio, ali sam ostao isti :)
Planiram da dodjem na 110kg preko leta, sto mi sasvim ok stoji, a sada sam na 126kg, imao sam krajem marta 135.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

goblin napisao: imam izrazenije listove (al kazu da je to dosta i do genetike), butine imaju takav obim da imam problem da nadjem adekvatan model pantalona posto su mi svake knap u butinama a u struku po 2 broja vece.

....

Ali bas sam forsirao noge godinama, pored redovnog trcanja najcesce radim razne vezbe za noge (cucnjevi, prednja i zadnja loza, listove...) i sve sam to radio da bi imao vise snage u nogama za trcanje posto imam dosta jaku kilazu za nekoga ko pokusava da istrcava duze deonice. I uspeo sam da dodjem do stadijuma da trcim u rangu sa daleko laksim vezbacima.
Cak i pre dok sam se takmicio, u borbama sam uvek forsirao noznu tehniku. Pa i kad smo radili rvanje, uvek sam protivnicima bio "jak na nogama" i tezak za obaranje.

I eto sad imam noge ko fubaler a da loptu nisam sutnuo.
pa onda nije do genetike :kezo:
Boringly average, but also perfect for school run mums
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Jesam forsirao noge, ali mislim da dodatno ima i do genetike.
Xepoj87 napisao:Dobro, za sada ne mrdam sa 9kg koje sam.skinuo prvi mesec, bio sam vratio 3kg, pa.opet.skinuo, sada me uskrs poremetio, ali sam ostao isti :)
Planiram da dodjem na 110kg preko leta, sto mi sasvim ok stoji, a sada sam na 126kg, imao sam krajem marta 135.
Samo guraj, nema odustajanja... :doubleup:
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

vratio se
odmah posle liturgije i pričešća, dok sam još bio praznog stomaka, krenuh u moje malo brdsko trčanje.
plan je malo promenjen pa je cilj umesto kozje glave bio savini izvori. razlog su kiša i blato pa sam morao da biram prohodne šumske puteve.
daljina, tamo i nazad, 7km koju sam pretrčao za 45min uz pauze za slikanje. zbog kišice i vlage kameru nisam nosio.
plašio sam se za kolena ali je sve dobro prošlo. uzbrdo sjajno idem, bez napora, dok sam slabiji nizbrdo zbog slabih kolena. više kočim petama nego što trčim.
sve u svemu jako sam zadovoljan za prvi put i mislim da ću ovo češće upražnjavati. ima brda dovoljno po beogradu samo da nađem odgovarajuću stazu.
malo ilustracije

Slika

Slika

Slika
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Svaka cast Crni! :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30