Ono kad sa 180kg imas trbusnjake:

pa onda nije do genetikegoblin napisao: imam izrazenije listove (al kazu da je to dosta i do genetike), butine imaju takav obim da imam problem da nadjem adekvatan model pantalona posto su mi svake knap u butinama a u struku po 2 broja vece.
....
Ali bas sam forsirao noge godinama, pored redovnog trcanja najcesce radim razne vezbe za noge (cucnjevi, prednja i zadnja loza, listove...) i sve sam to radio da bi imao vise snage u nogama za trcanje posto imam dosta jaku kilazu za nekoga ko pokusava da istrcava duze deonice. I uspeo sam da dodjem do stadijuma da trcim u rangu sa daleko laksim vezbacima.
Cak i pre dok sam se takmicio, u borbama sam uvek forsirao noznu tehniku. Pa i kad smo radili rvanje, uvek sam protivnicima bio "jak na nogama" i tezak za obaranje.
I eto sad imam noge ko fubaler a da loptu nisam sutnuo.
Samo guraj, nema odustajanja...Xepoj87 napisao:Dobro, za sada ne mrdam sa 9kg koje sam.skinuo prvi mesec, bio sam vratio 3kg, pa.opet.skinuo, sada me uskrs poremetio, ali sam ostao isti
Planiram da dodjem na 110kg preko leta, sto mi sasvim ok stoji, a sada sam na 126kg, imao sam krajem marta 135.