Dobro veče
Re: Dobro veče
Presretači su višak
Kamere staviš i meriš brzinu
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo. Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku.
Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.
Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.
Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.
Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima kažnjivih stvari i pored brzine.McGruja napisao:Presretači su višak
TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo je sramota sa ovom proslavom/paradom...
Objavili su da je danas zatvaranje od 18h, a uveliko je vec zatvoreno sve, pola grada zatvorili a danas mrtva proba...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Objavili su da je danas zatvaranje od 18h, a uveliko je vec zatvoreno sve, pola grada zatvorili a danas mrtva proba...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Debili
Kapiram da ima veze što nisu tu u dužem periodu. Ovako kako je sada mislim da nikada nije bilo. A po meni koincidira sa promenom vlasti 2012.ikac2000 napisao: 26 Maj 2018, 11:44 Dobro u svemu je sto polako pocinju da namecu postovanje pravila, jer inat i navike ljudi je neverovatan, kao i na zalost posledica devedesetih gde smo uceni da teramo u zivotu samo bahato, jebes placanje struje i postovanje pravila...
Devedesetih je bilo svega manje, para, goriva, pa posledično i gužvi. Ovo sada postaje neizdrživo.
Da ne spominjem izjave od juče da će Srbija imati više autoputeva od svih u regionu, a rupe po BG nisu u stanju da zakrpe, Slavija se raspala još tokom izvođenja radova itd.
Opet tebe citiram ( nije da imam nešto protiv tebe samo tako se namerilo, izvini ako ti smetaH4wkeye napisao: 26 Maj 2018, 15:15 Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo. Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Citiraj slobodno, opusteno 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mogu da zamislim Janeza kad vidi nekog sa 500 metara da ide ca 120 kmh, pa on ga prebaci u IV brzinu, pun gas, dizne prelivaju, oblak dima se napravi i prestigne ga sa 180 kmh psovajući ''ti ja nanu naninu sporu'' i onda nabode na kočnicu neposredno ispred njega da spusti na regularnih 125 kmh 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Opet je prikladno ono, neka paradiraju u svoja 4 zida.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
šta koji qrc svake godine da se zaje*ava, daj trajnu... 

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas vežbaju za sutra.HKS napisao:Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada
Haos po gradu. Naduvavaju policiju iz svakog drugog auta, a ovi šta će, naređenje.
Prođoh dok su se igrali pucnjave na vozilo pod pratnjom, a zatim je usledio defile pešadije i vozila.
Kad mučenici zamarširaju sutra na 30°C... U Škodilacima bar radi klima.
BMW motori imaju bolji displej od mog TVa

Lepo su oprali vozila, čak su i gume namazali. Deci je bar zanimljivo da posmatraju, padaju u nesvest kada im maskirane nindže odmahnu.
-
Kako god, sprema se neko veliko sra*e, čim se demonstrira "sila" u centru, a ne u Makišu.
TT
Ja sam prošao nešto ranije, mrzelo me da ostajem zbog kolone vozila, ionako sam prošao i bulevarom pre toga.