Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Slažem se da je to vrsta bolesti ali ne umanjuje moje poštovanje prema njima.
Bakić i sam kaže da je i on takav ali da drugima ne preporučuje da idu tim putem dok ne shvate sve posledite takvog života.
Bakić i sam kaže da je i on takav ali da drugima ne preporučuje da idu tim putem dok ne shvate sve posledite takvog života.
ruki je 11km, a za iskusne 22km...tako je bilo prošle godine. ne verujem da će se nešto bitno promeniti ove godine. videćemo kolika je visinska razlika kad objave, ali sigurno nije ništa strašno.nikaragva napisao:Crni koliko km ima ta Maze trka u klisuri?
I visinske razlike.
Ne pise nista na sajtu, nego da ce naknadno objaviti.
mislim da ko može da pretrči polumaraton i malo da cepa uzbrdo da nije problem. i te prepreke su više zezanje nego nešto ozbiljno, više mu dođe kao usputni odmor.
sve u svemu zanimljiva manifestacija za koju ću se dogodine prijaviti
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
uopšte se ne slažem, zna se ko je kraljica sportovanikaragva napisao:http://zkahlina.ca/cro/?p=13304
inače prvi komentar sve objasnio
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
jao, ne znam...spremaću se za 22km ali ako osetim da ne mogu ili da nešto rizikujem i 11km će biti više nego dovoljno.
ma slušaj, krenem, pa ako ne mogu, malo peške, malo zamenske prepreke, ma ima da ga završim da ga hebem
ma slušaj, krenem, pa ako ne mogu, malo peške, malo zamenske prepreke, ma ima da ga završim da ga hebem

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovaj T25 topi sabija, doduše jedem solidno čisto, ujutru oko 7-7:20 obično ovsene i whey i šoljica matičnog soka aronije, za ručak oko 12-13h jak komad mesa/ribe, pirinač na vodi i neki zeleniši, oko ~5 manji obrok s mesom i čaj, i uveče ništa ili parče nemasnog sira npr. Između domaća kafa bez šećera ili Čaga čaj ili zeleni čaj. Nisam pojeo slatko ništa za ovih 20 dana.
Za sad sam još u pripremnoj fazi, danas je 20. dan, i preskačem treninge zbog prilagođavanja pre svega zglobova i tetiva, pa ću produžiti Alpha period na ~1.5 meseci (po programu je 1 mesec). Beta je svakako oštrija prema mišićima i snazi, dok je Alfa neko uigravanje i podizanje kondicije. Ne znam šta je Gamma, nisam stigao nikad
Od suplemenata:
Centrum komplet vitamini minerali 1x na dan uz obrok
Dymatize SuperAmino 6000 (3 pred spavanje, 2 pred trening, 2 posle treninga, 2 ujutru, kad se ne trenira samo 2 ujutru i 2 uveče)
Amix Kreatin samo pre treninga 1/2 merice tj ~3 grama (bez loading faze)
Nisam se sad merio, 30. dana ću, a imao sam 86.5kg na početku, sada sam pao pola rupe na kaiševima. Visina ~182. Nije ni bitno, bitno da se topi šta treba i ostaje što treba.
Za sad sam još u pripremnoj fazi, danas je 20. dan, i preskačem treninge zbog prilagođavanja pre svega zglobova i tetiva, pa ću produžiti Alpha period na ~1.5 meseci (po programu je 1 mesec). Beta je svakako oštrija prema mišićima i snazi, dok je Alfa neko uigravanje i podizanje kondicije. Ne znam šta je Gamma, nisam stigao nikad

Od suplemenata:
Centrum komplet vitamini minerali 1x na dan uz obrok
Dymatize SuperAmino 6000 (3 pred spavanje, 2 pred trening, 2 posle treninga, 2 ujutru, kad se ne trenira samo 2 ujutru i 2 uveče)
Amix Kreatin samo pre treninga 1/2 merice tj ~3 grama (bez loading faze)
Nisam se sad merio, 30. dana ću, a imao sam 86.5kg na početku, sada sam pao pola rupe na kaiševima. Visina ~182. Nije ni bitno, bitno da se topi šta treba i ostaje što treba.
Kupi tatami za to, smanjice ti 99% mogucnost povrede.
Ja sam ga uzeo za insanity i preporodio se. Jeste da sam ubrzo i prestao insanity, ali sada ne bih krenuo nijedan program bez toga, milina ziva.
Razlog za kupovinu je sto su me bolela ledja od insanitija.
Ja sam ga uzeo za insanity i preporodio se. Jeste da sam ubrzo i prestao insanity, ali sada ne bih krenuo nijedan program bez toga, milina ziva.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja nikada u životu nisam pio ili jeo kako god te suplemente niti bilo šta drugo, ne znam ni kako to izgleda 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Znaš ono kad jedeš hleba i slanine, a slanina sva mesnata pa moraš hleb dodatno da namažeš mašću da bi bolje klizilo. E ta mast ti je suplement 

haha...odličan opis
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Držaću se ja ipak slanine i pršute 
Bolje da jede mangulicu

Bolje da jede mangulicu

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imam, doduše onu malo mekšu varijantu, kupio kod kineza 4 kvadrata za neke sitne pare, to koristim kada sam u parteru, kada skakućem i dok sam na nogama onda sklonim u stranu.AcaKayak napisao:Kupi tatami za to, smanjice ti 99% mogucnost povrede.
Ali odlična stvar svakako