Biciklizam
Re: Biciklizam
Vozi lagano, i gledaj retrovizor cesto 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@ Aleksa
Nađi negde šipke za krov i ja ti dajem dva krovna nosača.
Nađi negde šipke za krov i ja ti dajem dva krovna nosača.
Tebi na voju. Ja mogu da ti pozajmim dva krovna. To je definitivno bezbednija varijanta. Bax je sa njima stigao do Moadrida i nazad.
Hvala u svakom slucaju...
Ni ovi nosaci mi nisu fabricki, nego manje vise budzevina, tako da ni to nije bas sigurno...
Do sledeceg vikenda cu kupiti nesto, pa cemo videti dal valja...

Ni ovi nosaci mi nisu fabricki, nego manje vise budzevina, tako da ni to nije bas sigurno...

Do sledeceg vikenda cu kupiti nesto, pa cemo videti dal valja...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Par ideja...
Na vakuum

Na fenserica nosace

DIY

Na krov

Na motor

Na vakuum

Na fenserica nosace

DIY

Na krov

Na motor

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Malo pre sam se vraćao sa izleta na Avalu. Kolima, da ne bude zabune. Elem, primetim na svako stoji po pandur. Pretpostavio sam da će naići par crnih limuzina, ali sam omašio. Malo kasnije u susret nam stiže Tour de France! Dobro, ne baš Tour, ali ozbiljna trka sa stotinak biciklista i dvatesetak pratećih vozila. Ispred njih je išao pandur na motoru i zaustavio nas sa strane. 30s kasnije stižu i biciklisti. I šta se dešava? Da li im se tad otvorila i naša traka ili šta je, tek kreću da se šire po celom putu. U tom širenju neko se sudara i nastaje pravi karambol! Bar 20-30 njih je popadalo. Ja ne verujem svojim očima, sve se dešava 50m od nas koji stojimo sa strane! Većina se brzo diže i nastavlja, poneko sa bolnom grimasom ali cepa dalje. Par njih je ostalo malo duže, odmah je priskočio i pomoćni kombi i koliko vidim nešto su ispravljali, možda su i menjali po neki točak. U svakom slučaju i ti preostali momci su ubrzo nastavili. Inače kad kažem momci malo im dodajem, onako odokativno to su dečaci 13-14god. Možda je bila neka juniorska trka? Možda su mladi ali ozbiljno cepaju.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Biciklizam
Krenuo popodne da izvrtim po kraju neki moj standardni krug i na prvom brdu maler...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jbg. Dobro je ipak što je bilo na prvom brdu, ds ne pešačiš puno nazad.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sta se desilo? Pogresan prenos?
Sreća da je blizu kuće. Jbg lanac nije skup. Nego, ne vidim lepo na slici, ali mi se čini da su velike faze oštećene. Verovatno mi se čini.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V