Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Sto da ne, posten je to posao, nema nista lose u tome.
Samo sto nema smisla da mi sad na osnovu toga koliko se to placa tamo u pizdincima treba da steknemo utisak da je to nuklearna fizika, po toj logici smo mi u Ch najpametniji i najsposbniji na svetu...
Samo sto nema smisla da mi sad na osnovu toga koliko se to placa tamo u pizdincima treba da steknemo utisak da je to nuklearna fizika, po toj logici smo mi u Ch najpametniji i najsposbniji na svetu...
Poslednja izmena od Laki021 u 19 Maj 2016, 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
sszgo, što se mene tiče - samo napred!!!! 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ali ne treba ti trener da ti priča čime ćeš da se bodeš ili koje lekove da pijeđ da bi se rešio masti u hipodermu, zar ne?Vladapetr napisao:I ja ću za mesec dana naučiti da programiram, ako me zanimaKoliko lako relativizujete tuđe znanje ili uspehe, to je zastrašujuće.
Merilo kvaliteta nečijeg rada je u najvećoj meri uspeh koji postiže. Ne pričamo o ljudima koji su se na guzove, hajpovanjem ili kako god probili na određene pozicije, nego mislim na "obične" ljude.
Reći da ti ne treba trener za rad u teretani je glupost. Kao što je nekome nepojmljivo što mi treba majstor za mali servis koji gomila ljudi ume da uradi sama, a meni ne pada na pamet da se time bavim. Ja npr ne razumem kako neko može da ima potrebu za privatnim časovima matematike jer jbt: šta tu ima da se ne razume plus je sve objašnjeno na internetu!? Isto tako i nekome u teretani treba pomoć, podstrek, nadzor... šta god. Dakle, ne treba svakome i nije neophodan uslov, ali daleko od toga da nikome ne treba i da nema svrhu.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako ne treba, odakle ja to da znam? Uz pretpostavku da neću unajmiti prvog na kojeg naiđem i da ću se prethodno informisati o to me ko je i kako radi, naravno da će njegovo znanje i iskustvo biti mnogo bolje i korisnije nego ono što bih pokupio sedeći na internetu.
Kakvi su experti automehaničari, koliko je među njima neukih bilmeza? Koliko je mesara debildžona? Koliko je školovan pekar? Ali ja akademik i dalje ne umem da promenim ulje u motoru, ne umem ni da zakoljem svinjče ni da ga istranžiram, a pitu da razvučem još manje umem. Ne ume ni moja žena, ali ne voli kad joj to kažem
i mi to opet jedemo i živi smo, dakle nije neophodno da pitu pravi pekar - ali nemoj da se lažemo da je moja bolja od njegove 
Malo banalizujem, ali se nadam da se razumemo.
Kakvi su experti automehaničari, koliko je među njima neukih bilmeza? Koliko je mesara debildžona? Koliko je školovan pekar? Ali ja akademik i dalje ne umem da promenim ulje u motoru, ne umem ni da zakoljem svinjče ni da ga istranžiram, a pitu da razvučem još manje umem. Ne ume ni moja žena, ali ne voli kad joj to kažem

Malo banalizujem, ali se nadam da se razumemo.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Razumemo se, samo sto jos nisam cuo pekara da se uporedjuje sa hirurgom i sl...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gde se to poredilo? Video sam samo post u kojem @sszgo odgovara da tom logikom da svako sebi može biti trener u teretani, svako može i da uradi generalku na kolima, bude hirurg itd...
There are 10 kinds of people in the world:
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Slabo vi to vežbate, kad ste puni negativne energije koju praznite na internetu umesto na treningu.
@sszgo, okači slike 10 fitnes cica koje si odradio i ućutkaj ih
.
@sszgo, okači slike 10 fitnes cica koje si odradio i ućutkaj ih

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I ja Kapetane mislim da slabo vežbaju. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Joj samo nemoj o DIF-u. Imam u familiji jednog difovca. Za njega je i množenje jednocifenenih brojeva bez digitrona komplikovana operacija ali zato prdne o anatomiji (prilično ograničeno) kad god ima prilike. Znam stolare i električare koji su mnogo bistriji od njega... tako da ne potcenjujem ničije zanimanje ali nije ni svako ko završi fax naučnik.Martin napisao:Na DIF-u uče anatomiju vrlo sličnu onome koja se izučava na medicinskom fakultetu.![]()
Što se tiče prodaje znanja, sve dok neko može da ga naplati i živi od toga, nije za potcenjivanje. Ne znam kakve su plate u Dubaiu ali verujem da je 5000 dobra plata. U većini EU zemalja svakako jeste.
Odakle tolika filozofija. Nekima treba, nekima ne i to je to. Pa koliko napucanih ljudi izgleda duplo bolje od trenera i sve su napravili sami. Ko je dovoljno entuzijastican moze sam, koga mrzi razumem i to, plati, skrati proces ucenja i gresaka i ako ima volje i motivacije napreduje.
Ozbiljniji rezultati u ovoj oblasti svakako dolaze s godinama i ono sto je bitnije od tih par meseci i ucenja s interneta i od trenera je dalja volja i istrajnost.
Ozbiljniji rezultati u ovoj oblasti svakako dolaze s godinama i ono sto je bitnije od tih par meseci i ucenja s interneta i od trenera je dalja volja i istrajnost.
i željko mitrović ume da naplaćuje ali ga uopšte ne poštujem...stoka bez repanuk napisao:Dokle god umeju da naplate to, ja poštujem.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
Bivsa obrisala sve slike koje sam imao. Sa tel sa kompa sa fejsa nista joj nije promaklo...Captain Slow napisao:Slabo vi to vežbate, kad ste puni negativne energije koju praznite na internetu umesto na treningu.
@sszgo, okači slike 10 fitnes cica koje si odradio i ućutkaj ih.
Upravo to!Laki021 napisao:Ne fali nista tome da neko ima privatnog trenera, i korisno je. Samo nema smisla ni dizati privatnog trenera na nivo hirurga, psihologa i sl kad je to realno nesto sto se savlada dok si reko keks koga zanima. Da to nije relativno prosta stvar ne bi medju njima bilo gomile polupismenih bilmeza koji mogu da savladaju materiju bez problema.
Ja sam mu par puta rekao da se ne zanosi i da ne preteruje, ali je onda krenulo prozivanje kada se covek uvredio i ispada da je poenta cele price napusavanje i obezvredjivanje necije profesije.
Evo, ja sam bez trenera jako uspesno vezbao, bez ikakvog preteranog mentalnog ulaganja u celu pricu, pa to ne znaci da isto sutra ako resim, mogu i da se operisem.
Uros je ovde takodje jako uspesno vezbao bez trenera, 99% ljudi vezba bez trenera i onda on dodje sa pricom kako to ne moze da se izvede isto kao sto ne mozes sam sebe da operises i servisiras auto.
Jos dodatno, izjava da, da bi bio trener, moras imati znanje iz psihologije, anatomije, fizioterapije i farmokologije(sta god to bilo)...
A realnost je da trener postanes tako sto ides na kurs od dva meseca.
Ok, nije svako na tom nivou, ali je to ono sto je u realnosti potrebno.
Niko ni u jednom trenutku nije rekao da je trener losa stvar, pa ne znam o cemu sada vi pricate.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I da se vratimo na temu with a boom 
https://www.facebook.com/uniladmag/vide ... 625518517/

https://www.facebook.com/uniladmag/vide ... 625518517/
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
to sto ti mislis da je trener nema veze sa realnoscu
aj ostavi link do fejsa da vidim skim pricam
da vidim kakvog si uspeha imao od svog mesecnog ucenja ili dvomesecnog kursa
ps jedan detalj
dubai nije zabit, to je moguce trenutni centar sveta ili u najgorem slucaju medju prvih 10 gradova sveta
beograd je zabit. ali imamo najbolje ribe, opusten zivot i sve je jeftino tako da cu uvek rado doci
aj ostavi link do fejsa da vidim skim pricam
da vidim kakvog si uspeha imao od svog mesecnog ucenja ili dvomesecnog kursa
ps jedan detalj
dubai nije zabit, to je moguce trenutni centar sveta ili u najgorem slucaju medju prvih 10 gradova sveta
beograd je zabit. ali imamo najbolje ribe, opusten zivot i sve je jeftino tako da cu uvek rado doci