Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ja mislim da ne mogu biti jasniji, ali ti i dalje ne uspevas da pohvatas sta ja pisem.
Druze, Beograd je metropola kulture za Dubai, ali ja kapiram kako neko poput tebe to ne moze videti.
Ne odgovori mi ti na jedno jedino pitanje koje sam ti postavio, sta od diploma imas?
Sent from my Sony
Druze, Beograd je metropola kulture za Dubai, ali ja kapiram kako neko poput tebe to ne moze videti.
Ne odgovori mi ti na jedno jedino pitanje koje sam ti postavio, sta od diploma imas?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Crni ja se prijavio za onu trku 
Navatao sam 3,4 druga, potencijalni su, ali mislim da ce ici.

Navatao sam 3,4 druga, potencijalni su, ali mislim da ce ici.
bravo majstore
ja ću, kao što rekoh, da se spremim za sledeću godinu. realno, brdski ne mogu više od 10km da trčim.
jako je zanimljiva ova trka na 16km u prilepu, marko kraljević
http://kmt.mk/en/16km/

ja ću, kao što rekoh, da se spremim za sledeću godinu. realno, brdski ne mogu više od 10km da trčim.
jako je zanimljiva ova trka na 16km u prilepu, marko kraljević
http://kmt.mk/en/16km/
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ma ja ne mogu ni po ravnom 10km
Sta vise prijavio sam se za 22km
Ali kako sam video na onom snimku, tamo najmanje trcanje ima jbg.
Kako god, nadam se da ce biti dobra zajebancija
Nadam se do tada da cu biti na nekih 100kg, a onda neka je bog u pomoci ostalim takmicarima

Sta vise prijavio sam se za 22km

Ali kako sam video na onom snimku, tamo najmanje trcanje ima jbg.
Kako god, nadam se da ce biti dobra zajebancija

Nadam se do tada da cu biti na nekih 100kg, a onda neka je bog u pomoci ostalim takmicarima

ma boli te...idi zezaj se
ako nisi oženjen možda...znaš već
ako nisi oženjen možda...znaš već

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
У Дубајиу је релевантније шта заиста знаш да радиш од дипломе, за доста послова. Провалили су и Арапи да само диплома није гарант да је неко стручан за посао, невидим што је то битно.
sszgo има одличне резултате и очигледно зна посао а не само теорију.
ТТ
sszgo има одличне резултате и очигледно зна посао а не само теорију.
ТТ
Evo, jos jedan koji se javlja da replicira na neke fantazije koje niko nije ni spomenuo, fascinantno.
Ko je i kada uopste pricao o tome kakav je on trener, osim tebe sada i sta traze u Dubaiju?
A kada si vec spomenuo to, neko ko spominje kako ce da pomogne svojim klijentima da se bodu steroidima, u mojim ocima nije sportista i ne moze biti dobar trener, pa moze da puca od rezultata do prekosutra.
A.ovde.se pricalo samo o tome sto on izjednacava vezbanje i hirurgiju, zanosi se nekom psihologijom i jos nekim recima koje ne postoje, ali se on izgleda razume u njih.
Pa kada sam mu rekao da ne preteruje, on poceo da proziva i od tada, kao i sve teme na forumu na kom je svako savrsen, ode tema u debilnosti.
Sent from my Sony
Ko je i kada uopste pricao o tome kakav je on trener, osim tebe sada i sta traze u Dubaiju?
A kada si vec spomenuo to, neko ko spominje kako ce da pomogne svojim klijentima da se bodu steroidima, u mojim ocima nije sportista i ne moze biti dobar trener, pa moze da puca od rezultata do prekosutra.
A.ovde.se pricalo samo o tome sto on izjednacava vezbanje i hirurgiju, zanosi se nekom psihologijom i jos nekim recima koje ne postoje, ali se on izgleda razume u njih.
Pa kada sam mu rekao da ne preteruje, on poceo da proziva i od tada, kao i sve teme na forumu na kom je svako savrsen, ode tema u debilnosti.
Sent from my Sony
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
То о изједначавању хирургије и вежбања наравно да нисам коментарисао.
За сероиде имам мишљење као и ти Херој, али опет ствар личног избора.
ТТ
За сероиде имам мишљење као и ти Херој, али опет ствар личног избора.
ТТ
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Delija napisao:NHF, ali toliko cu i ja nauciti za mesec dana, ako me zanima
Ne - neces ni pod razno. Da mozes - vrlo verovatno i biVladapetr napisao:I ja ću za mesec dana naučiti da programiram, ako me zanima

Ali mozes bez problema ono sto se na DIF-u uci iz tih oblasti, samo ako te zanima.
Poredjenje DIF-a i medicine je u najmanju ruku neozbiljno - to je bila poenta. A ne da sam ja nesto posebno pametan i/ili sposoban.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ovonikaragva napisao:Crni sta to govoris

a šta si ti, majke ti, mislio?
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
@Delija, FYI po struci sam programer, nego me život odveo na drugu stranu
Znam tonu njih koji su "naučili" da programiraju za neki mesec, nekoliko škola to isto i obećava a ljudi im veruju. Veruju isto tako snažno kao vi kojima je dobar fitnes instruktor onaj ko se predano obučavao mesec dana na netu.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja ne pricam o fitnes instruktorima, vec samo o to malo "medicine" na DIF-u.
Vec sam napisao svoje misljenje o kompletnoj tematici:
Vec sam napisao svoje misljenje o kompletnoj tematici:
Delija napisao:Malcice je i problem sto svi mislimo da sve moze da se nauci na internetu.
Kao prvo - "male tajne velikih majstora zanata" nece niko da otkrije do kraja.
Kao drugo - vrlo je tesko isfiltrirati korisne i tacne informacije u moru djubreta.
Kao trece - ako se zele vrhunski rezultati trening i ishrana moraju da budu strogo prilagodjeni pojedincu.
E sad, za vecinu nas teskih rekreativaca je to sto mi mlataramo na spravama (i bez njih) sasvim dovoljno
Poslednja izmena od Delija u 20 Maj 2016, 11:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Upravo o tome se i radi u celoj temi, sto se preuvelicavaju neke stvari bez razloga.
Mladene, pa onda se ti i ja slazemo, posto ja nisam dovodio nista drugo u pitanje, osim sto dodatno ne gotivim kada neko velica sebe, pa je to bio razlog zasto sam uopste i odgovorio da ne preteruje kada se poredi sa hirurgom.
Sent from my Sony
Mladene, pa onda se ti i ja slazemo, posto ja nisam dovodio nista drugo u pitanje, osim sto dodatno ne gotivim kada neko velica sebe, pa je to bio razlog zasto sam uopste i odgovorio da ne preteruje kada se poredi sa hirurgom.
Sent from my Sony